Iryna Koval

BIOselect Naturals Hyaluronic Booster +

BIOselect Naturals Hyaluronic Booster +
BIOselect Naturals Hyaluronic Booster +

Моя мама завжди ділиться зі мною найкращими секретами краси, і я не можу не поділитися одним із них з вами! Нещодавно вона відкрила для себе справжню перлину в догляді - антивікову сироватку "Гіалуроновий бустер" від відомого грецького бренду BIOselect. Цей засіб робить шкіру м'якою, пружною та зволоженою. Якщо ви також шукаєте ефективний засіб для догляду за шкірою, читайте далі!

BIOselect - це відомий грецький бренд органічної та натуральної косметики, в основу засобів покладено легендарні рецепти краси античних красунь. BIOselect Naturals - лінійка натхнена подорожами по Великому Шовковому шляху, екзотичними квітами та пряними спеціями. У цій лінійці надзвичайно високий вміст природних компонентів та захоплюючі аромати, які поєднали Схід та Захід.

Повернемося до бустера. Він має приємний дизайн із зручною помпою, що дозволяє легко дозувати потрібну кількість засобу.

Бустер BIOselect має прозору легку гелеву текстуру з ледь помітним ароматом.

BIOselect Naturals Hyaluronic Booster +

У складі 98,4% натуральних інгредієнтів, серед яких декілька цікавих активних компонентів:

1. Натрій гіалуронат (Sodium Hyaluronate): Цей інгредієнт зволожує шкіру, зберігаючи вологу в її клітинах. Він також має здатність проникати в глибокіші шари шкіри, допомагаючи згладжувати зморшки та покращувати еластичність шкіри.

2. Гліцерин (Glycerin) та Сорбітол (Sorbitol): Ці зволожувачі приваблюють вологу до шкіри та допомагають утримувати її, забезпечуючи постійне зволоження та захист від втрати вологи.

3. Олія з оливкових плодів (Olea Europaea Fruit Oil): Цей компонент містить жирні кислоти, які живлять та зволожують шкіру, роблячи її м'якою та гладкою.

4. Екстракт з листя оливки (Olea Europaea Leaf Extract): Цей екстракт має антиоксидантні властивості, які допомагають у боротьбі зі старінням шкіри та захищають її від впливу вільних радикалів.

У цілому, склад містить ряд зволожувачів, консервантів та корисних інгредієнтів, які сприяють здоров'ю і зовнішньому вигляду шкіри.

1. Використовуйте бустер на очищену шкіру обличчя, шию та зону декольте перед нанесенням крему для посилення пружності, еластичності та зволоження шкіри.

2. Змішайте 1-2 краплі бустера з доглядовим кремом та нанесіть на очищену шкіру.

У обох випадках бустер прекрасно працює, але не варто забувати, що це лише частина щоденного догляду, і щоб досягти ідеального результату, слід використовувати цей концентрат в комплексі з іншими засобами.

Завдяки легкій консистенції бустер швидко вбирається, перші декілька хвилин відчувається липкість, яка згодом зникає.

Моя мама має вікові зміни, тому бустер на її шкірі працює ідеально. BIOselect Naturals Hyaluronic Booster зміцнює та немов заповнює тонкі лінії і зморшки, зволожує і попереджує втрату цінної вологи. В результаті регулярного застосування стало помітно, що епідерміс став м'яким і шовковистим, наповнився природним сяйвом, а мікрорельєф вирівнявся.

Про вікові зміни шкіри слід піклуватися завчасно, тому за рекомендацією мами цей бустер з'явився і у мене, на моїй шкірі він також проявив себе ідеально. Звичайно, зморшок я поки не маю, але з втратою вологи та зволоженням засіб справляється ідеально. Надіюсь, що з ним я зможу надовше затримати молодість своєї шкіри.

BIOselect Naturals Hyaluronic Booster + - ідеальний засіб не лише для вікової шкіри, але й чудове доповнення для додаткового зволоження та живлення молодої шкіри.