Mila__Mi

Чому я більше її не повторю?

Чому я більше її не повторю?
Чому я більше її не повторю?
Чому я більше її не повторю?

Я обожнюю туші бренду, вони бюджетні і при цьому дуже гарної якості. Я неодноразово купляла Variate (і не тільки) в золотому футлярі і з цієї ж серії брала праймер під туш (саме в цих продуктах та силіконова щіточка моя найулюбленіша).

Дана туш в рожевому футлярі була однією з останніх новинок бренду в серії Variate, але саме з нею мені якось не вдалося подружитися ⬇️

Оформлення аналогічне Variate в золотому та коричневому футлярі, змінюється лише колір (на рожевий) та назву на футлярі "Oh Pretty". Загалом красиво виглядає, мені подобається вся ця серія.

Склад:
У складі з доглядових компонентів можна зустріти: бджолиний та карнаубський віск, стеаринова, пальмітинова, арахідова кислоти та гліцерин.

Аромат якийсь такий кремово-горіховий (як і у Variate в золотому футлярі), мені прям дуже подобається 🥰

Колір класичний чорний.

Консистенція кремова, середньої густоти.

Щіточка силіконова, конусоподібна, нагадує форму ялинки 🌲 Я люблю саме силіконові щіточки, але форма конусу зовсім не моє 🙅🏻‍♀️ Класична у золотому футлярі, мені подобалася найбільше.

Обмежувач тут добрий, він не дозволяє виходити зайвій кількість засобу, разом зі щіточкою.

Щіточка ... Як я вже сказала, для мене це взагалі не зручна форма у використанні.

Перші рази, коли я тільки почала її використовувати, туш була і під очима і на повіках. А все тому, що окрім незручності конусоподібної форми, через нерівномірну кількість зубчиків на щіточці, вона виявилася ще й дуже великою по довжині (от мені справді здається, що в золотому футлярі вона була трохи меншою).

Тобто, коли нею користуюся я думаю, як мені гарно промалювати вії пухнастою частиною, захватити їх по довжині і водночас не потрапити наконечником собі в око ...

З часом я вже почала якось з нею краще контактувати, але помічаю, що в мене це стало займати більше часу, аніж зазвичай. Бо знову ж таки, не хочеться потрапити собі в око та не хочеться отримати "ефект панди" під очима.

І так, вона добре пігментована, її можна нашаровувати в декілька шарів і при цьому на віях не буде грудочок, але і обіцяного об'єму на віях я особисто не бачу.

Мені загалом подобається, як вона виглядає на війках (але з нею треба довго повозитися).

І буквально через 2,5-3 години вона трошки починає осипатися (в незначній кількості, але така проблема є).

Демакіяж:
Туш добре змивається міцелярною водою.

Підводячи підсумок:
Плюси:
▫️має приємний аромат
▫️бюджетна та гарно пігментована
▫️добре подовжує вії та не викликає алергічних реакцій

Мінуси:
▫️ незручна у використанні щіточка
▫️ не додає бажаного об'єму
▫️доволі швидко починає осипатися

Звичайно, що комусь подобається така форма щіточки і вам може бути дуже легко нею користуватися. Але, особисто мені більше не хочеться кожного разу так довго возитися з тушью. Тому поділилася з вами своїми враженнями, сподіваюся комусь буде корисно.

Дякую всім за увагу і бажаю тільки вдалих косметичних продуктів на ваших поличках 🩷