Demchenko Alina

Що за таємничими дверима ? Her Secret Antonio Banderas

Що за таємничими дверима ? Her Secret Antonio Banderas
Що за таємничими дверима ? Her Secret Antonio Banderas
Що за таємничими дверима ? Her Secret Antonio Banderas
Що за таємничими дверима ? Her Secret Antonio Banderas

Мої очі блукали по поличкам з парфумами, в пошуках чогось цікавого для себе або таких бажаних ароматів для чоловіка. І ось коли я вже готова була з розчаруванням піти, на очі трапився цей тестер на розпродажі. Я помітила його не одразу, але знайшовши, я не думаючи вирішила його купити. До цього, я лише читала відгуки про цей парфумовий бренд на Мейкапі і навіть подарувала один з них своїй чарівній подрузі ( Да, Ксю - це я про тебе). Приїхавши додому мені стало цікаво, витягнула я золотий квиток чи залишить він мене розчарованої.

Коли флакон опинився близько до лиця, я відчула як холодний аромат з натяком на унісекс, старався вирватись на волю. Розпиливши аромат ніжною і легкою хмаринкою на руку, різкуваті трав'янисті і гіркі ноти заповнили все навколо. Подібний старт я частіше за все зустрічала у чоловічих парфумах. Це здивувало мене, бо інші аромати з лінійки, я інколи розпилювала на блотер і відчувала в них більш теплі і солодкі ноти. У випадку з Her Secret, старт виявився холодним, свіжим . Суміш гіркоти, яка поєдналась з терпким грейпфрутом зацікавила мене, як мінімум своєю оригінальністю , як для жіночого аромату.

Поступово, кислий і терпкий грейпфрут, ставав м'якішим, більш теплим, не загубивши при тому своєї вологості. До нього додавались сухі та солодкі ноти, які я вже зустрічала раніше. Так звучить лише одна ягода : суниця. Це ніжно, не нав'язливо і не приторно. Суниця лише посилює фужерність, але робить аромат більш м'яким , чуттєвим. Він нагадує холодну кімнату з високою стелею , яка обставлена темними дубовими шафами з книгами, де біля великого вікна стоїть невелика кушетка. На ній , лежачи, сиділа би таємнича дівчина, з книжкою і чашкою трав'яного чая. Саме цей ключик, що знаходиться на етикетці - наче ключ , який відкриває цю величну кімнату з тендітною, але чарівною дівчиною.

Через деякий час, аромат становиться більш теплим, але в ньому не помітна черезмірна солодкість. Не дивлячись на його "теплість", він все ще тримається гордо та холодно зі мною. Деревина відчувається доволі яскраво, витончено. Легка ванільна нотка і медова солодкість, робить його більш м'яким не даючи перетворитись на чоловічий аромат. Він майже завжди на межі унісексу. Його штовхає зі сторони в сторону завдяки нотам. Вони дійсно гарно поєднуються, створюють доволі різне уявлення про себе. Чесно кажучи, я дійсно вважаю, що і на чоловіку він би звучав так само цікаво. Аромат не містить в собі типового жіночого звучання. Деревина не різка завдяки ванілі, яка в свою чергу - не бере на себе увагу. Суниця на старті лише пом'якшує гіркоту цитрусів та трави.

Ноти які зазначені в цьому ароматі :

  • Старт : Суниця, лист гіркого апельсину, грейпфрут. Мабуть грейпрфут займає перше місце в цьому старті . Його кислинка і терпкість виділяються одразу після нанесння. Листя апельсину читаються як щось холодне, фужерне і трохи навіть дерев'яне. Суниця оживає вже ближче до середини, ніжно, ледь помітно, але для фанатів ноти - ви її відчуєте.
  • Середні ноти : Жасмін і Тубероза. В цьому трошки соромно признатися, але жасмін я не відчуваю взагалі. Яскрава нота, яку я чую в майже всіх ароматах де вона є, тут сковоно сидить і видає себе лише легкою вологістю. Тубероза, хоча і не виділяється і не дає свій класичний аромат, дає медовість у базі.
  • База : Кедр, Ваніль і Бензоін. Кедр - найяскравіша нота з бази. Можливо саме через нього я не відчуваю жасмін і натяки на унісекс сильно очевидні. На диво, жодного маслянисто-смолистого підтексту аромат не має, хоча прислухаючись до шкіри, бензоін все ж таки дає легку пряність. Ваніль - пом'якшує кедр і робить аромат не чоловічим.

Так, на диво, хоча аромат випустили у 2012 році, я чую його вперше в своєму житті. Зазначається, що аромат належить до східно квіткових, а піраміда вилоштувана так, що він являється дерев'яним, фруктовим, ванільним, солодким і далі все по зменшенню. Але я не дуже то згодна. Найбільш цей аромат схожий на дерев'яний, фужерний, квітковий та пряний аромат. Він не має солодкості, лише легку теплоту і медовість. Трав'яні ноти явно більш активні за білоквіти, а грейпфрут звучить явно не фруктово.

Але при тому, аромат мені сподобався. Він не для мене, але наявність такого аромату в бюджетному сигменті - радує . Він таємничий, не перевантажує образ і гарно тримається ( десь 4-5 годин, на одязі більше). Шлейф спочатку доволі яскравий, але потім стає ближче до тіла. Від нього не болить голова, не нудить. Він наче зливається з шкірою і дає відчуття якоїсь таємничості, впевненності. А ще, як на мене - ну він прям унісекс ))) А ще, як на мене, це саме той аромат, який можна комбінувати з більш солодкими , що б врівноважити щось "занадто".

Що за таємничими дверима ? Her Secret Antonio Banderas
Що за таємничими дверима ? Her Secret Antonio Banderas