Bioselect Tanning Oil Low Protection SPF6
Олійка для засмаги з spf6
🧡хочу тепла, тому пост буде таким! Треба притягувати постами сонце! ☀️
Зараз поділюсь свої лайфхаком по ранньому використанню сонця та і взагалі по крутій засмазі. Перший варіант - підійде для світленьких також, а другий - для більш смугленьких.
Я ніколи не згораю. Засмага чіпляється за один день на такий максимум, що вистачає до осені :))
Моя засмага завжди кольору темного шоколаду, але якщо використовувати правильне маселко (про яке поговоримо), то додається бронзовий підтон.
Я користуюсь маселками для засмаги з spf. Саме роблю легеньку пательню на шкірі, але з захистом. Хоча незначним.
Перший спосіб коли я беру маселко: Після зими, навіть я трошки зеленкувата 😂
І як тільки є мінімальне сонце і трошки відкриваються руки та ноги я худчіш використовую масла для загару. Сонце ще ніжне, але масла його притягують і до сезону я вже маю крутий початковий загар! Підійде світлошкірим :)
Другий варіант: звісно, це - відпочинок. Адже мало того, що я не згораю, я щорічно вже з підготувленою шкірою іду в літній період) Тому, без масла ще не обходився ні один мій рік. Не підходить тим, у кого світла шкіра.
Але, 🟢 коли бархатний сезон і сонце не пекельне, навіть світлошкірим це масло допоможе витягнути максимум з останніх промінців!