Lytvynenko

Вперше використовую кислотні пілінг-диски Needly

Вперше використовую кислотні пілінг-диски Needly
Вперше використовую кислотні пілінг-диски Needly

Пади Needly Daily Toner Pad, за обіцянками виробника, відлущують шкіру, підсилюють її природне сяйво, вирівнюють тон та звужують пори.

Активні інгредієнти дисків Needly Daily Toner Pad:

  • BHA (саліцилова кислота) зменшує почервоніння і подразнення, підвищує еластичність і пружність шкіри, підсилює бар'єрну захисну функцію;
  • PHA (лактобіонова кислота) впливає на міжклітинні зв'язки, послаблює зчеплення рогових лусочок з поверхнею шкіри і допомагає дбайливо видалити їх, звільняючи місце для молодих клітин.
  • вода з листя артемізії заспокоює і тонізує, зміцнює стінки судин, має протинабряковий ефект;
  • екстракт центелли азіатської знімає подразнення, зменшує почервоніння, покращує мікроциркуляцію, а також захищає клітини шкіри від передчасного старіння;
  • гіалуронат натрію допомагає утримувати вологу в глибоких шарах шкіри, розгладжує і покращує пружність.
Вперше використовую кислотні пілінг-диски Needly

Пакування: у мене пробничок з одним ватяним диском, що знаходиться у розчині з активними компонентами, у прозорому пластиковому пакуванні. Диск немаленького розміру, зручний у використанні.

Повнорозмірний продукт представленій у вигляді банки із кришкою флі-топ, із 60-ю падами в есенції.

Підходить для жирної/ комбінованої, проблемної (акне), з пігментацією, нормальної, тьмяної шкіри.

Для щоденного використання вранці, або ввечері, як зазначає виробник. Проте я була б тут обережна, та спостерігала за реакцією шкіри. Кислоти краще підійдуть для вечірньої рутини, на мою думку, і не кожному буде безпечно використовувати їх щодня.

Спосіб використання:

Після очищення протонізуйте шкіру рельєфною стороною диска, потім зворотною стороною диска протріть обличчя, ніжно поплескайте до повного вбирання.

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Glyceryl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, C12-14 Pareth-12, Betaine, Caprylyl Glycol, Artemisia Princeps Leaf Water, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Carbomer, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Gluconolactone, Salicylic Acid, Tromethamine, Glucose, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Sodium Hyaluronate

Мені подобається цей склад 😻 він містить декілька ключових інгредієнтів, спрямованих на підтримку здоров'я шкіри та відновлення її стану.

Він включає такі складові як гліцерин, алантоїн, екстракти рослин (центелли азіатської, чайного дерева), гіалуронову кислоту та саліцилову кислоту. Ці інгредієнти допомагають зволожувати шкіру, зменшувати запалення, забезпечувати антибактеріальний ефект та видалення ороговілих клітин.

Моя шкіра має жирний тип і любить кислотний догляд.

На ці пади вона відреагувала чудово, без подразнень, почервоніння та інших неприємних проявів.

Одразу після використання, поки залишки есенції вбиралися у шкіру, можна було помітити гладкість та "відшліфовану" поверхню обличчя.

Шкіра почала більше сяяти та стала мʼякою - пілінг свою роботу із відмерлими клітинами виконав на відмінно. Проте звуження пор я не помітила, та і сальні нитки не були висвітлені, хоча одного використання явно недостатньо.

Засіб залишив приємні враження і він однозначно вартує уваги, бо має прекрасний склад, зручний формат у вигляді ватних дисків чималого розміру та видимий і відчутний ефект дає.

Тим паче, зараз повнорозмірний формат зі знижкою (867 ₴ замість 1090) та пробничок (1 шт) теж в наявності - 50 ₴.