Spodobaieva Maryna

Flose Aloe Vera Hydrating

Чесно напевно би не звернула увагу, якби не мама. Коли вона сказала, що купує вже другий шампунь мій інтерес тільки посилився і я зробила замовлення. Волоссям я в неї тому очікувала, що все буде добре. Сам бренд італійський і досить бюджетний, чому б не спробувати і зараз на нього гарна знижка. Замовляла десь перед 8 березням, думаю достатньо пройшло часу для відгуку.

Зволожувальний шампунь для сухого та дуже сухого волосся

Шампунь досить делікатний, заспокоює подразнення та забезпечує оптимальне зволоження волосся та шкіри голови.

Особливості Aloe Vera Hydrating Shampoo від бренда Flose з опису:

• делікатна формула з алое вера;
  • дбайливо усуває зі шкіри голови та волосся різноманітні забруднення;
  • чудово освіжає;
  • має заспокійливі властивості;
  • глибоко зволожує локони та ефективно ліквідовує ознаки їхньої сухості;
  • сприяє відновленню пошкоджень;
  • бореться з ламкістю і тьмяністю пасом;
  • чинить пом'якшувальну дію і покращує стан жорсткого волосся;
  • надає локонам шовковистості та блиску.

Склад: Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Lactate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Disodium Edta, Ethylhexylglyce- Recycle Rin, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Ci 15985 (Yellow 6), Ci 42090 (Blue 1), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

8/10 дуже приємно ним здивована, досить не погано промиває волосся, навіть справився з олійною маскою для волосся, серед цінового сегменту навіть топ. Плюс не викликав ніякої реакції шкіри голови, що для мене великий плюс. Зазвичай на другий день після нових засобів все стає ясно. Досить приємна віддушка, я навіть думаю його повторити.

Зволожуюча маска для сухого та дуже сухого волосся

Маска насичена поживними компонентами, які допомагають збалансувати та зволожити пасма, роблячи приємними на дотик. В складі є алое, гліцерин та молочна кислота волосся отримує повний захист від сухості та пошкоджень.

Особливості Flose Aloe Vera Hydrating Mask з опису:

• рекомендована для волосся, яке страждає від сухості та зневоднення;
  • має консистенцію ніжного крему;
  • легкий та ненав’язливий аромат;
  • протестована дерматологічно;
  • зручно розподіляється по волоссю від коренів і до самих кінчиків;
  • не залишає відчуття важкості та жирної плівки на локонах;
  • має антистатичний ефект.

Склад: Aqua (Water, Eau), Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Dimethicone, Amodimethicone, Polyquaternium-10, Ethylhexylglycerin, Dimethiconol, Lactic Acid, Recycle Trideceth-10, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance).

9/10 волосся після неї ніжне, зволожене, легко розчісується навіть без додаткового догляду. Плюс тримати всього 5-7 хвилин, після масок від 15 хвилин, для мене це великий плюс.