Vikulyk

Для чого мені олійка чорного кмину?

Для чого мені олійка чорного кмину?

Олійка кмину насправді досить універсальна річ, її можна використовувати для волосся, тіла і обличчя, я ціную, що продукт тут чистий і якісний, без домішок!

Насправді я фанат олій, у мене їх було багато, але моя цікавість не згасає і я спробувала ще одну цікавинку, про яку дуже хочеться розповісти.

Для чого мені олійка чорного кмину?

Упакування тут лаконічне, дозатор зручний.

Аромат натуральний, наче змішали горіх і попіл, ну кмин)

Текстура класична масляна, вона ріденька, і рівномірно розприділяється по шкірі чи волоссі.

Як я використовую для волосся царську олійку( так її теж називають)і які враження?

Роблю класичну масляну маску: наношу на сухе волосся і шкіру голови перед миттям, надіваю термошапочку і ходжу декілька годин, потім ретельно промиваю шампунем.

Волосся по відчуттях більш плотне, блискуче і зволожене, при цьому розсипчасте і не обтяжене. Кінчики виглядають охайнішими і не такі сухі.

Саме для волосся я дуже хотіла спробувати царську чудо-олійку, але насправді для шкіри вона теж чудова.

Для обличчя і тіла вона теж підходить, адже сприяє живленню, зволоженню, крім того має загоюючі, антибактеріальні і антисептичні властивості. Таяк в мене комбінована шкіра, на якій з'являються висипання, а після них якісь рубчики і лущення -саме це масло ідеально їй підходить.

Я наношу його як маску, ходжу деякий час, а потім змиваю пінкою, можу і скрабом потерти, після чого шкіра дуже чиста і приємна, пори виглядають не такими брудними, а обличчя світиться від радості.)

Насправді я фанат олійок, і дуже рада, що така унікальна штучка з'явилась у мене, рада відкрити для себе красу і силу царської олійки 😍