Blondie_rs

Що вміє Skinbar hydrophilic oil ?

Що вміє Skinbar hydrophilic oil ?

Всім привіт! Продовжую невеличкий марафон з оглядами на продукти українських виробників. І сьогодні в нас в програмі - гідрофільна олійка від Skinbar.

Я вже знайома з засобами для зняття макіяжу даного бренду. Раніше брала очищувальну олійку (відгук туть https://club.makeup.com.ua/post/26849/ ). Спочатку помилково прийняла її за гідрофільну, але потім зʼясувалось, що вона і не повинна емульгувати при контакті з водою. А опісля - залишала засмальцоване обличчя, яке хотілось відразу доочистити пінкою. Проте, ніяких негативних реакцій шкіри не викликало, тому я одразу додала в список бажань гідрофільну. Про неї сьогодні й піде мова.

Що вміє Skinbar hydrophilic oil ?

Мінімалізм, простота, нічого лишнього. Красиво, коли без лишніх малюнків чи тонни надписів. Мене приваблюють такі стримані дизайни. Біла коробка та баночка обʼємом 100 мл зі зручним дозатором. Не "стріляє" через всю раковину як моя попередня гідрофілка від Skin1004 😂 Це була трагедія трішки сильніше та швидше натиснути. Тут такої проблемки не виникає.

Склад: Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Polyglyceryl-3 Cocoate, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil, Polysorbate 80, Glyceryl Oleate, Polyglyceryl-3-polyricinoleate, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Sacred Lotus (Nelumbo Nucifera) Flower Leaf Extract, Fragrance, Butylated Hydroxy Toluene.

В складі зустрічаємо олії виноградних кісточок, мигдальну та макадамії. Я завжди дивлюсь на дію, тож характеризувати склад не буду. Підшкірників не викликає, як і будь-яку іншу негативну реакцію шкіри. Аромат дуже легкий, його практично не відчутно.

Текстура в гідрофілки середньої густини. Вона не надто рідка, що одразу втікає між пальцями, і не надто тягуча. Тож, я б сказала - ідеальної формули. На фото можете побачити продукт без домішку води [має прозорий та злегка жовтуватий колір] та уже після сполучення з водою [молочний колір].

І тут дуже важливо: перед застосуванням виробник закликає збовтати продукт, і тоді дозувати на долоньку. Я ж то не читала спочатку 😂 Як казала моя колега: "Інструкції для слабаків😂". І що в результаті? В мене підзабився дозатор. Гідрофільна стала дуже густою та важко розподілялась. Я злякалась, подумала чи бракована якась? Але потім вияснила, що її просто слід гарно збовтати. Ця проблема зникла, текстура стала однорідною, як і на початку.

Гідрофільна чудово справляється зі своєю задачею. Я колись не була фанатом таких олійних вмивачок. Але життя заставило 😁

Я роблю два-три натиски на долоні та масажую обличчя приблизно хвилину. Засіб чудово розчиняє тональні засоби. Змиваю комфортною температурою води та не відчуваю як стянутості, так жирності чи липкості. Деколи навіть пропускаю етап доочищення, роблю за потреби та по відчуттям.

Я користуюсь нею вже місяць. Мене все влаштовує - ціна, текстура, мінімалістичний дизайн, ненавʼязливий легкий аромат (а не як Needly, в мене чуть очі не вилізли). Тож, чисто для ознайомлення з таким типом очищення та зняття макіяжу - це ідеальний варіант по співвіднешенню ціна-якість.

Буду повторювати? Однозначно - так. Це бюджетний варіант. Він завжди потрібний як "запасний", коли не завжди маєш бажання віддавати за гідрофілку приблизно 1000 грн.

Бажаю всім найти свій ідеальний засіб для зняття макіяжу! Гарного дня ❤️