krislemly

Joko Blend | Флюїд для волосся

Joko Blend | Флюїд для волосся

Обожнюю тестувати новенькі засоби для догляду за волоссям, особливо олійки/флюїди, одним словом незмивашки. Сьогодні розповім про використання флюїду для кінчиків, від Joko Blen "Keratin Silk Fluid".

Флакон: Мініатюрна матова баночка сірого кольору. Зручно тримати у руці.

Joko Blend | Флюїд для волосся

Флакон оснащений помповим дозатором, який плавно натискається, що дозволяє отримати необхідну кількість засобу. Одне натискання на дозатор видає таку порцію засобу як на фотографії.

Аромат легенький, приємний.

За консистенцією флюїд середній: не надто рідкий і не надто густий. За відчуттями дуже приємний, силіконісто-маслянистий, але при цьому не жирний.

Формула на основі рідкого шовку, олії жожоба, протеїнів пшениці, екстракту орхідеї і провітаміну B5.

Спосіб застосування. Потрібно нанести 4-6 крапель на долоні, потім розтерти їх. Далі проходимося по волоссю. Завдяки вдалій консистенції руки трохи ковзають по волоссю, що полегшує процес нанесення. Головне не наносити занадто багато флюїду, щоб не отримати ефект брудних локонів.

Враження від використання: перше, що кидається в очі - це блиск. Причому блиск чистого волосся, а не жирного млинця. Флюїд чудово прибирає пухнастість, волосся виглядає більш здоровим і живим. Тактильно – гладкі, розсипчасті, слухняні. Кінчики виглядають дуже доглянуто ніби зовсім нещодавно їх торкались ножиці перукаря.

Звісно пропоную оцінити результат на фотографі.

Флюїд «Кератиновий шовк» українського бренда Joko Blend стане незамінним помічником на шляху до ідеального волосся!