Марія Bondar

Любові в нас не склалося

Любові в нас не склалося

Розповідаю чому я дуже засмучена блиском тінтом від обейс. Я начиталася постів в мейкапі який класний цей блиск і також захотіла його собі. Неймовірний тінт і цікавинка у вигляді чорного кольору підкорили мене.

А ще..... я ніде не побачила що він пахне смородиною - ну це просто неймовірний аромат! Як смородинове варення на губах. Забігаю наперед дівчата, якщо знаєте ще блиски з реальним смаком/запахом смородини - поділіться будь ласка. За аромат я би поставила 1000000/10. Любов любов любов.

І колір класний. Тінтує ніжно. Не яскриві губи як дикий рожевий, а саме як натуральний свій тільки яскравіше.

Так чого ж я цого перестала любити. Чи він мене?

Пакування і аплікатор. Для мене це просто біль. Аплікатор тут як в знаменитих діор блисках. Широкий, ну дуже широкий аплікатор, цікаво вигнутий. Але.... За один раз я не можу використати стільки продукту скільтки набирає аплікатор. Як на мене досить багатенько. Коли хочу засунути назад аплікатор в баночку, те що залишилось на аплікаторі назад вже не повертається, а залишається між місцем де закручується. Все було б нічого, але ізза цього він в мене тече. Його просто неможливо покласти на бік чи не дай боже в сумочку. Все в тінті постійно. І так він постійно витікає з щілинки де ковпачок прикручується до баночки. Ай як же сумно і жалко....( Із-за цього я його навіть не відкручую. В мене він стоїть тепер як класний аромат. Інакже якщо я його відкручу - потім буду одразу вся в блиску, який ще й тінтує. І буду довго все поряд відтирати.

Ось така історія. Сам продукт класний але користуватися в мене ним не виходить. Можливо треба якось перелити в іншу баночку - з іншим аплікатором і закруткою.

Любові в нас не склалося

Ось зблиску фото. І це я тільтки нещодавно витерла, а він знову тече(