Христина 🌺

Ризикнула і купила…

Ризикнула і купила…

Недавно я перейнялась пошуками якогось тонального чи вв, щоб був з гарним складом і ще мав spf. Скажу чесно, шукала довго і наполегливо, та й не один день.

На якийсь святковий макіяж в мене є Purito...це вже мій 3 тюбик. Мені він ідеальний, в ньому я впевнена. Проте на кожен день хочеться чогось натуральнішого і легшого.

В мене не проблемна шкіра, але пігментація є. Тому я користуюся засобами, які вирівнюють тон кожен день, навіть якщо нікуди не йду...я ніби щасливіша від того...чи що. Смме тому я обираю щось з розділу натурального, що не буде шкодити шкірі чи забивати пори.

До того в мене був Alverde I Paese. Вони теж натуральні. Але нема spf. Для мене це проблема. І на теплу пору вони мені трохи таки заважкі.

Тому шукала щось ще...

Ризикнула і купила…
Ризикнула і купила…

Цей бренд спеціалізується на натуральній косметиці. З ним знайома давно. Мала і маски, гелі, шампунь і бальзам ( догляд для волосся мені не зайшов, а все інше класне).

На рахунок ВВ я начиталася відгуків, тож розуміла, що він ідеально підійде сухій шкірі...а в мене жирна. Та все ж ризикнула.

Собі взяла освітлюючий, з вітаміном С. Тут супер класний склад. На 1 місці сік з листя алое, багато корисних речовин і екстрактів, комплекс 8 біоактивних ягід.

Ну і головна родзинка - spf 30. Звичайно, я наношу свій spf додатково, але в присутність його в тональному- для мене як бонус.

ВВ має дуже класний запах апельсину. На перший погляд він ніби темний, але зі шкірою зливається ідеально. Я боялася, що моїй шкірі він не підійде. Але ні...поводить себе, як звичайний. Ну але я після нанесення завжди, не залежно від тонального, припудрою обличчя пудрою.

На зиму для мене він буде просто ідеальний, літом, думаю, теж з ним подружуся.

Він на обличчі залишає вологий фініш...але я такий і люблю. Не забиває пори і не западає в зморшки.

Дійсно додатково доглядає за шкірою. Вона з ним сяюча і бадьора. І, головне- він абсолютно не залишає слідів на телефоні чи одязі. Його нанесла на лице...і він ніби ввібрався, рухаєш потім руками- сліду нема. Але щось глобальне він не перекриє...тільки вирівняє тон. На фото навіть видно сліди недавніх висипань...вони є, хоч і менш помітні.

Купляла його за 650 грн. Але! Тут аж 58 мл...це як подвійний тюбик звичного тонального.

Я з задоволення буду ним користуватися, і, швидше за все, він витіснить улюблений Alverde.