SomovaFM

Апельсиновий сорбет для тіла від Li'zar

Апельсиновий сорбет для тіла від Li'zar
Апельсиновий сорбет для тіла від Li'zar

Вже знайомила вас із Українським брендом ручної натуральної косметики Li'zar в попередньому дописі - https://club.makeup.com.ua/post/31350/. Маю для вас ще декілька їх цікавих продуктів.

Скраб для тіла "Апельсиновий сорбет" 🍊 для пілінгу та живлення шкіри.

Скраб має цікавий склад:

  • Морська сіль - мелкого помолу для відлущення шкіри.
  • Олія ши (каріте) - зволожує та живить шкіру.
  • Олія макадамії - додаткове зволоження шкіри, завдяки швидкому вбиранню в нею.
  • Олія абрикосових кісточок - має протизапальну, регенеруючу і тонізуючу дії.
  • Апельсинова пудра - нормалізує роботу сальних залоз.
  • Вітамін Е - підтримуючи водно-ліпідний баланс, допомагає в боротьбі з розтяжками та рубцями.
  • CO2 екстракт перцю чилі - сприяє посиленню обмінних процесів, підвищує тонус шкіри.
  • Ефірна олія апельсину - має антицелюлітні властивості.
  • Ефірна олія м'яти - має антисептичні властивості та надає скрабу освіжаючого аромату.
  • Ефірна олія кориці - Кориця «розганяє» кров, посилює кровообіг, підвищує тонус і пружність шкіри.

Пакування доволі просте та лаконічне: чорна баночка із тематичною зеленою наліпкою бренду. Кришечка легко підкручується, а під нею є ще додаткова прозора захисна кришка, щоб скраб не розсипався.

Текстура та вигляд скрабу нагадує тісто на печиво з великою кількістю цукру. Тобто жорстка морська сіль не відчувається взагалі на шкірі. Маленькі скрабинки хоч і відчутні, але дуже м'яко ковзають по тілу, не травмуючи шкіру.

Скраб розсипчастий, тому беру по троху на кожну зону окремо, щоб він дарма не розсипався по ванній. Змивається легко не залишаючи по собі подразнень та сухості. А на вже наявні подразнення шкіри особливо ніяк не впливає, майже не пече.

Гарно бореться з легкими шелущінями на шкірі через сухе повітря. Також має бути гарним варіантом для тих кому протипоказані сухі масажі щіткою (як мені), у комплексній боротьбі з целюлітом, для розгладжування шкіри. Користування скрабом має накопичувальний ефект. Хоча після першого ж використання помітен результат: шкіра гладка на дотик, сяюча на вигляд, через тиждень можна помітити значне покращення у вигляді візуальної гладкості.

Аромат вартий окремої уваги, він однозначно бадьорить і надає енергії зранку. Злегка гіркуватий присмак цедри апельсину із цукром та ваніллю. Тільки відкривши кришечку аромат заповнює усю ванну кімнату. Солодкуватий пряний шлейф відчутний на шкірі навіть після душу.

Загалом я в захваті від скрабу і його не хочеться змивати з себе, а хочеться з'їсти.

Писавши допис згадала про британський бренд натуральної косметики LUSH, гадаю більшість з вас знайома з ним. Колись мала їхній скраб. Так от порівнючи LUSH та Li'zar - перевага нашого бренду у співвідношенні ціна/якість помітна неозброєним оком. Вважаю немаловажливо підтримувати зараз такі бренди, тим паче коли це дійсно якісний продукт. Тому дівчата, рекомендую спробувати Li'zar і ви не зможете зупинитися та забудете про подібні аналоги інших виробників.