SomovaFM

Об'єм "Неролі": мій перший твердний шампунь

Об'єм "Неролі": мій перший твердний шампунь
Об'єм "Неролі": мій перший твердний шампунь
Об'єм "Неролі": мій перший твердний шампунь

Li'zar - Український бренд ручної, цілком натуральної, доглядової спа-косметики. Концепція бренду полягає в тому, що засоби були виготовлені власницею для себе і випробувані на собі (а в подальшому на членах команди). Все більше брендів підтримує статус cruelty-free, що не може не радувати. Хто як не жінка, яка шукає діючий, безпечний та натуральний догляд для себе, може сміло просувати свою продукцію на ринку.

"«Li» - це перші літери прізвища дівчини, яка і стала засновцею бренду, а «zar» - це скорочення від слова «зоря». Зоря – це світіння неба перед сходом сонця або при його заході, це початок дня або ночі. Як день і ніч починаються із зорі, так і краса починається з догляду. " - цитата власниці бренду Інни Ліщиної.

Об'єм "Неролі": мій перший твердний шампунь
Об'єм "Неролі": мій перший твердний шампунь
Об'єм "Неролі": мій перший твердний шампунь

Це перший мій твердий шампунь, завжди було цікаво наскільки вони ефективні і що взагалі можуть.

Але спочатку про склад:

  • Біла глина - відновлює тонке та пошкоджене волосся комплексов своїх же мінералів у складі.
  • Рицинова олія - живить та насичує волосяні цибулини.
  • Ефірна олія неролі - тримується з квітів гіркого помаранчу. Зміцнює волосся та позбавляє від лупи.

Шампунь преставлений у вигляді невеличкої шайби, дуже зручний похідний варіант, доречі. Запакован у картнонну зелену коробочку з мінімалістичним білим написом. Такий дизайн є візитною карточкою бренду, просте лаконічне оформлення зеленого кольору.

В сухому вигляді шампунь твердий, як камінець, не милиться та не піниться. Аромат має не нав'язливий, хоч і глиняний, але з приємною віддушкою. Цікавий факт: ефірна олія неролі входить до складу парфумів "Chanel №5".

На вологе волосся масуючими круговими рухами пару раз проходжуся шампунем по голові і він з першого ж разу починає так добре пінитись. Чесно кажучи я цього не очікувала, зважаючи на натуральний склад та текстуру. Піни багато, вона пухка та трохи кремоподібна. По традиції промиваю голову двічі шампунем, хоча одного разу з ним цілком би вистачило. Змивається шампу добре, волосся не плутає, не сушить шкіру голови, не залишає ніякої плівки.

Волосся у коренів злегка піднялося та м'яке на дотик (де я не користуюся бальзамами та олійками). Аромат на самому волоссі відсутній, як і під час миття. Моє волосся схильне до жирності вже на третій день, з цим же шампунем третій день був як другий.

Шампунь гарно тримає форму після намилювання. Спочатку даю йому підсохнути на поличці, після чого складаю назад у коробочку і відставляю поблище до батареї хоча б на ніч, щоб він швидше повністю висох та тримаю надалі на поличці подалі від душу та вологи.

Такого формату, гадаю, вистачить на довго. Мила волосся вже тричі, а він лише згладився візуально на поверхні, бо при отриманні був наче трохи пористим.

Бренд має декілька видів твердих шампунів, де кожна або ж кожний зможе підібрати для себе саме той.