Demchenko Alina

Ідеальний час для літнього настрою :

Ідеальний час для літнього настрою :
Ідеальний час для літнього настрою :
Ідеальний час для літнього настрою :
Ідеальний час для літнього настрою :
Ідеальний час для літнього настрою :
Ідеальний час для літнього настрою :

Гель для душу з обліпіхою від Weleda - став моїм другим продуктов від цього бренду. До цього я тестувала роликовий дезодорант з таким самим ароматом.

Ось і настав час для цього сонячного гелю для душа.

Причин у цьому декілька і ось предісторія однієї з них : вже деякий час в мене болить шкіра. Алергія то чи нерви, але торкатися деяких ділянок максимально неприємно. Тож якщо не зараз, то коли потрібно протестувати гель для душа, який підходить навіть вагітним ?

Яскраве пакування помаранчового кольору, одразу готує нас до того що в середині. Милий, ніжний малюнок обліпіхи повторюю дизайн етикетки дезодоронту. М'яка туба приємна на дотик, не сильно ковзає в руці. Кришечка - щільна, однією рукою навіть трошки складнувато відкривати І ЦЕ ДОБРЕ (значить невідкриється і не прольється).

Текстура гелю для душа нагадує якесь молочко. Вона рідкувата, приємна на дотик, ніжна і легка. Це не схоже на класичні гелі для душа, де консинстенція саме гелеподібна. Ні, це нагадує бальзам, ніжний та невагомий. Головною прикрасою данного засобу являється аромат. Як людина для якої аромати дуже важлива частина - я в нього закохалась. Кислий, але м'який наче сорбет, аромат являється стартом цього аромо-блаженства. Гіркувата нота грейпфруту в гелю - не відчувається так яскраво як в дезодоранту. Вона стає ніжною, більш солодкою та молочною. Солодкість обліпіхи та її нота відчуваються більш активно. Тут я відчула і соковитий апельсин з мандарином - наче цей цитрусовий мікс крутиться на кінчику язика. Цей запах здатен і зігріти і охолодоти водночас. Коли тільки почалась спека, він дарував легкість, відчуття чистоти і бажану літню прохолоду і бадьорість. Але коли знову стало холодно, тепло обліпіхи окутало моє тіло, наче дотик сонечка, наче чашка чаю, яка дарує спокій і відчуття затишку. Між ароматами гелю для душа та дезодорантом є : якщо в дезодоранту я відчувала більш насичений цитрус і сам аромат був близьким до тіла, то при розмиленні гель - зповнює все навколо себе більш солодким і багатогранним ароматом, де яскраво відчуваються ефірні олії. Тож майже аромотерапія ( я тае люблю)

А тепер вже про властивості гелю і його "роботу". Зараз, в мене великі проблеми з водою, то ж можу сказати одразу - ГЕЛЬ ПРЕКРАСНО ПІНИТЬСЯ В КРИЖАНІЙ ВОДІ))) Це факт і це дійсно гарно. Треба всього краплинку, то ж будь те обережні : через "молочну" текстуру, можна нанести трошки більше засобу а ніж потрібно, бо інакше вам доведеться перемити всю свою сім'ю. Як я вже казала - аромат дуже насичений і заповнює простір навколо себе. В розкриті він солодкий, цитрусовий і трошки наче ванільний. Від цього відчуття того що вже літо - легко затьмарюють розум.

Так як в мене зараз не зрозуміло чого болить шкіра, цей засіб показав себе з дуже важливого боку. Він заспокоює і делікатно очищує шкіру, без тертя. Після використання засобу, я не відчувала ні печіння, ні стягнутості. Шкіра вже наче була зволожена і дуже ніжна на дотик. Та й під час миття, піна ніжно розподілялась по ураженим ділянкам шкіри і не викликала жодного дискомфорту. Певна річ звичайні ділянки я мила як завжди, з мочалкою, але після змивання ні відчуття стягнутості, ні сухості - не було.

Тож я на собі перевірила дієвість цього засобу, а також те,як він відноситься до делікатної шкіри. Засіб гарний і я буду продовжувати митися саме ним, поки не припинеться алергія чи нерви ( досі не зрозуміла що то, але гель допомагає шкірі і це для мене найголовне)