Mila__Mi

Чому ми не познайомилися раніше?

Чому ми не познайомилися раніше?
Чому ми не познайомилися раніше?
Чому ми не познайомилися раніше?

Якось в покупках я показувала цю міцелярку
https://club.makeup.com.ua/looks/30142/
це був перший раз, коли я нарешті вирішила замінити чорну-професійну

https://club.makeup.com.ua/looks/15255/

також від Eveline. Але не думала, що цю полюблю ще більше 🥰

Прозора, пластикова баночка, об'ємом 100 мл. Загалом чудовий формат, як для знайомства, так і для подорожі. Я і брала найменший формат, аби зрозуміти чи підійде вона мені, чи ні. Хоча навіть тоді, я так і хотіла придбати 400 мл (шкодую, що так не зробила 😁).

На баночці є наліпка з усією необхідною інформацією про засіб, але вона вся на декількох іноземних мовах.

Ну як користуватися міцеляркою, думаю всі знають і в якоїсь додаткової інформації не потребують.

Склад:
Склад насправді в міцелярці дуже і дуже гарний. Тут є м'які очищуючи компоненти, зволожуючи та пом'якшуючи компоненти: екстракт огірка, пантенол, алантоїн, гіалуронова кислота, цинк, екстракт водоростей, гліцерин, глюкоза та інші.

Аромату як такого я не відчуваю, можливо є легка гліцеринова нотка, але зовсім мінімальна.

Колір прозорий.

Консистенція рідкої водички.

Наношу засіб на ватний диск, добре пропитуючи його міцеляркою і протираю обличчя з верху (з лоба) до низу (до підборіддя). Якщо макіяж легкий, то мені вистачає 2-3 ватних диска, якщо більш стійкий, то потрібно вже 4-5 ватних диска.

Щодо ефекту⬇️
Міцелярка прекрасно справляється як з легким (тон нанесений спонжем, сухі текстури, туш), так і з більш стійким мейком (тон нанесений щільним шаром - пензликом, туш, кремові текстури, помадку для брів). І не треба нічого три часа терти.

Під час змивання туші (як не як, потрапляючи в очі), очі взагалі не пече, відчуття наче просто змив туш водою, але з якісним ефектом очищення 👌🏻 І на ранок не залишає "ефекту панди".

Тобто, вона гарно справляється з будь-яким видом макіяжу, добре очищує пори від тону та інших текстур. Прекрасно підходить для чутливої шкіри і чутливих очей. Не викликає дискомфорту чи алергічних реакцій.

Мені вона дуже сподобалася і я однозначно повторю її покупку, тільки вже буду брати її в більшому форматі 💗