Mary Ost

TINK | Шампунь для нормального волосся Кокос-Пшеничні протеїни

TINK | Шампунь для нормального волосся Кокос-Пшеничні протеїни

Я люблю доглядати за своїм волоссям, а враховуючи, що воно у мене тонке, пряме і пушиться, то якісний догляд йому просто необхідний. Це не той випадок, коли помив шевелюру хоч би чим і вона вже шикарна. Мені доводиться докладати зусиль для її нормального вигляду.

Побачивши у бренду Tink, в лінійці по догляду за волоссям, зволожуючий шампунь - я не змогла пройти повз, дуже захотілося спробувати чи підійде він моєму волоссю і який ефект справить в цілому. Отже, герой мого відгуку: Шампунь TINK для нормального волосся Кокос-Пшеничні протеїни.

TINK | Шампунь для нормального волосся Кокос-Пшеничні протеїни
TINK | Шампунь для нормального волосся Кокос-Пшеничні протеїни

Об'єм: 500 мл.

Бренд: Tink (Україна).

Призначення: живлення, зволоження, очищення.

Тип волосся: нормальне

Термін придатності: 36 місяців (6 місяців після відкриття).

Складники приємні, немає якоїсь ядреної хімії, а основні діючі компоненти - кокосова олія та протеїни пшениці, це чудовий тандем, що діє на шкіру голови та волосся дбайливо та тонізуюче, зволожує та живить.

Зручна пластикова пляшка чорного кольору з комфортною кришечкою фліп-топ, яка відкривається легким рухом пальців однієї руки. Отвір у пляшечці не великий, продукт подається економно.

Пляшка оформлена в мінімалістичному стилі, такий дизайн чудово впишеться в будь-який інтер'єр. На флаконі з шампунем можна побачити етикетку з усіма необхідними даними про засіб.

Шампунь світлого кольору середньої густоти, консистенція наближена до гелеподібної. При спінюванні отримуємо помірне піноутворення. Тішить, що немає мильної «шапки», яку потрібно довго вимивати з волосся.

Аромат у засобу дуже легкий та ніжний, не вдаряє в ніс. Пахне приємно, мені нагадує кокос і фрукти. На волоссі, після миття, аромат майже непомітний, ледь вловимий. У використанні шампунь дуже вигідний - його потрібно зовсім невелику кількість, щоб волосся було чистим)

Використовую засіб стандартно - розтираючи в долонях наношу на вологу шкіру голови та спінюю. Я звикла шампунь наносити тільки на коріння волосся, довжину майже не чіпаю і тим більше не тру, вона добре промивається під час миття шкіри голови. Шампунь на волоссі витримувати не потрібно, необхідно відразу змити теплою водою.

Результатом після використання я абсолютно задоволена. У мене волосся швидко забруднюється у коренів і сухувате на кінчиках, а також пушиться(( Цей засіб відмінно підійшов для мого типу. Шампунь промиває дуже добре до скрипу і в той же час не сушить шкіру голови і саме волосся. Також я помітила, що і бруднитися воно стало рідше. Раніше я мила голову кожного дня або через день, а після того, як познайомилася з шампунем від TINK, мию шевелюрку в середньому через два дні. Зазначу, що жодної лупи та роздратування шампунь у мене не викликає. Тільки приємне відчуття свіжості та чистоти.

Волосся розсипчасте, м'яке та гладеньке, а також присутній додатковий блиск. Виробник не підвів-догляд, дійсно, дбайливий і якісний.

Рекомендую шампунь TINK для нормального волосся Кокос-Пшеничні протеїни, він максимально справляється зі своїми функціями☺️