Mary Ost

TINK | Пінний скраб для тіла кокос-ваніль

TINK | Пінний скраб для тіла кокос-ваніль

Не уявляю свого життя без скрабів😁 Якими я тільки не користувалась: кавовими, сольовими, із кісточок фруктів та ягід, навіть зерновими… Думала, мене вже нічим не здивувати😅 Однак новинці від Tink це вдалося) Пінний скраб для тіла кокос-ваніль з кристалами цукру - це справжня знахідка для мене. Я сама регулюю його «міцність» для моєї шкіри) Але про це трохи пізніше😉 А поки…

TINK | Пінний скраб для тіла кокос-ваніль

Обʼєм: 330 мл.

Вік: 18+

Тип шкіри: для усіх типів.

Призначення: делікатне відлущення, оновлення епідермісу

Бренд: Tink.

Складові у скраба максимально натуральні, завжди стараюсь звертати увагу на склад продукції. Обожнюю засоби з кокосовою олією, вона чудово зволожує та помʼякшує, а в даному скрабику є ще й екстракт ванілі який надає еластичності та регенерує шкіру.

Красива та жіночна пластикова баночка оформлена стильно, ніжно-блакитний дизайн підкреслює делікатність та лагідність скрабу.

Дивлячись на етикетку вже можна уявити неймовірний аромат самого засобу.

На баночці можна прочитати всю важливу інформацію.

Наявна пломба першого відкриття - все надійно👌

Кришечка закривається міцно.

Скраб світлого «цукрового» кольору, вʼязкої та густуватої текстури. Абразивні частинки не жорсткі, на шкірі не викликають подразнень. При контакті з водою неспішно розчиняються перетворюючись на легку пінку.

Аромат неймовірно приємний - солоденький, дійсно кокосово-ванільний, натуральний. На шкірі тримається мінімум декілька годин але виражений ненавʼязливо, не різкий.

Наношу на вологу шкіру до вспінювання і змиваю водою.

Використовую декілька разів на тиждень.

Отже, пінний скраб для тіла кокос-ваніль від Tink легко і ніжно наноситься та розподіляється по шкірі. При контакті з водою цукрові частинки повільно розчиняються і скраб стає подібним до пінного молочка яке без труднощів змивається.

Чим вологіша шкіра тим лагідніший вплив скрабу і навпаки якщо шкіра майже суха то і скраб діє більш сильно. Цей варіант для тих кому подобається максимально відчутна дія засобу.

Особисто я цей момент регулюю залежно від настрою і потреби))

Я дуже задоволена ефектом пінного скрабу, оскільки результат помітний одразу. Немає відчуття стягнутості та сухості. Ніяких подразнень. Шкіра зволожена, ніжна, добре очищена і мʼяка. А неймовірний запах хочеться вдихати ще і ще🥥

На даний момент це мій фаворит) 10 з 10☺️