крем з кофеї ном під очі від українського бренду
Усім привіт, сьогодні піде розмова про кремчик під очі з кофеїном від українського бренду Elenis
Почнемо з бренду.
Elenis. Це український бренд доглядової косметики. Загалом вони більше спеціалізуються на товарах для депіляції - шугаринг. Також це професійна косметика, що є для мене приємним бонусом😊
Я маю синці під очима. Мені це заважає оскільки з ними я виглядаю дуже хворою, вони нічим не перекриваються і через це деяким людям хочеться запитати а чи все зі мною добре та чи не потребую я ніякої допомоги. Тому я в один день зрозуміла, що треба вже щось міняти, бо далі так не може продовжуватись. Ретинолом мені ще зарано користуватись, тому було завдання із зірочкою, знайти актив, який буде допомогати мені у боротьбі з ними. Нещодавно, я прочитала, що з цим допоможе кофеїн. Сироватку під очі від Лореаль брати не хотіла, якось не моє, пустоватий склад. Тому коли знайшла цей кремчик безмежно раділа😁
Що ж, а тепер повертаємось до кремчику.
Активні інгридієнти:
- Гліцирин - зволожує
- Коензим 10 (Q10) - антиоксидант
- Рутин - андиоксидант
- Пантенол - заспокоєння, зволоження
- Кофеїн - антиоксидант, має освітлюючу дію
- Сечовина - зволоження
Усе інше іде теж на зволоження. Склад дійсно багатий.
Текстура:
Легка, кремова. Поглинається за секунди. Не залишає липкості на шкірі. Дійсно відчуваю, що шкіра зволожена
Економність:
В баночці 30мл продукту, коли зазвичай у кремах для очей 15мл. Приємний бонус) оскільки для використання потрідно не більше ніж горошини. Загалом ціна виходить доволі вигідна за цю баночку. Я купляла за 450грн, зараз коштує 420грн
Я довго відкладала цей пост, оскільки про цей кремчик вже писали, на жаль відмітити не можу( Також читала, що багато хто наносить крема на вуста, оскільки десь побачили, що на іншому кремі було написано для очей та губ. Скоріше не так. Ми ж собі той крем в очі не ллємо?😅 Так ось... Якщо вам захотілось цей крем ще намазати для більшого зволоження на інші діляноки обличчя, то це робитьчя по контуру вуст та на носогубку. Також писали що баночка не дуже зручна через її форму та те що вона не прозора. Ловіть лайфхак, візьміть баночку та піднесіть її до лампи. З якоюсь вірогідністю ви побачите кількість свого продукту. Ліричний відступ закінчено...
Ефективність:
Останній тиждень я почала спати стільки, скільки хочу, до того моменту поки сама не прокинусь, бо лягала рано та і могла собі дозволити прокинутись коли захочу.
зараз прикріплю фото до та після
Звісно потрібно розуміти, що ніякий чудо-крем не вирішить ваших проблем, якщо йому не "допомагати". Не мати здоровий образ життя, здорове харчування, якісний сон і тд...
Кому підійде:
Несподівано, але УСІМ!! Як і просто для зволоження, так і для профілактики та попередження винекнення синців. Мені мало що заходить з догляду, превередлива я дуже, але повторюти однозначно буду!
Розумію, що різне освітлення, але я хочаб перестала отримувати дурні запитання😂, при чому я їх не маскую, оскільки мій консилер в баночці окислився і тому я з ним розпрощалася.
Дякую що дочитали мій пост, дякую за ваші вподобайки та коментарі, мотивує робити щось далі❤️
Коментарі (0)