Vikulyk

Ідеальне полірування

Ідеальне полірування

Відчуття від цього полішу, в мене таке, наче користуюсь професійним доглядом, дечим він мені нагадує відомий Obagi, навіть текстура, відтінок і свіжий аромат у них схожі, правда Joko не такий спресований, він має більш повітряну текстуру, тай по складу вони різні, але чисто на перший погляд і відчуття-щось в цьому є.

Ідеальне полірування

Тут містяться безліч скрабуючих частинок, які ретельно очищують шкіру, забираючи частково чорні цятки і омертвілі частинки шкіри, яка після використання на вигляд дійсно відполірована, аж блистить і наче дихає.

Личко виглядає більш підтягнутим і коли сходить почервоніння після скрабування, це десь за пів годинки, то шкіра виглядає більш рівномірною, ніж до використання полішу.

В мене дуже швидко забиваються пори, така вже шкіра, тому завжди час від часу використовую якісь потужні скраби, без них ніяк.

Я наношу на мокре, чисте обличчя і масажую декілька хвилин. Потім наношу хороший зволожуючий крем, щоб зняти почервоніння і стягнутість від абразивних маніпуляцій.

Давайте розберемо основні складники:

Перліт-володіють потужними абразивними властивостями

БІКАРБОНАТ НАТРІЮ-допомагає підвищити колаген шкіри і видалити забруднення

Лаурат сахарози-запобігає нездоровому жовтуватому/тьмяному вигляду шкіри після окисного стресу.

Бакучіол-має антимікробні, протизапальні та освітлювальні властивості.

ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ-захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.

Інулін-Пребіотики-допомагає компенсувати фактори, які можуть негативно вплинути на шкіру, які призводять до почервоніння, сухості і ослабленою поверхні, які швидше проявляють ознаки старіння в результаті впливу навколишнього середовища.

БІОЕКОЛІЯ-відновлює, підтримує та стимулює екофлору шкіри.

ОЛІЯ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА -протизапальний, бактерицидний і пом'якшувальний компонент.

Також у складі є мінеральна олія, знаю не всім підходить цей інгрідієнт, в мене ж побічок не викликає.

З власного досвіду я чудово відношусь до подібних засобів, адже чорні цятки і розширені пори мене мучать сильно і давно, тому без скрабів, полішів, ензимок-ніяк.

Засіб направду виявився ефективним і свою роботу виконує чудово.