Spodobaieva Maryna

A'pieu Naked Peeling Gel PHA

A'pieu Naked Peeling Gel PHA

Пробувала знайомитися зі іншими делікатними пілінгами, але як тільки закінчила Fraijour, відразу повернулася до нього, напевно мій самий улюблений продукт в A'pieu, він максимально делікатний і підходить навіть чутливій шкірі.

Дозволяє дуже м'яко та нетравматично вирівняти рельєф та тон шкіри, засіб має ніжну, не дуже густу кремову текстуру, зовсім не містить грубих абразивних частинок, також покращує циркуляцію крові та нормалізує внутрішньоклітинний обмін. Досить проста і зручна упаковка. Плюс приємна віддушка, без запаху спирту, який я відчувала в інших пілінгах.

Склад: Water, Celulose, Glycerin, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Dipropylene Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Carbomer, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Perfume, Disodium Edta, Lactobionic Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Ceramide Np, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Vinegar, Butylene Glycol, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract.

Активні інгредієнти з опису:

РНА-кислоти - вирівнюють текстуру та тон шкіри, посилюють її бар’єрну функцію та зміцнюють.
Лактобіонова кислота - стимулює процеси відновлення шкіри, захищає та зміцнює її. Вона зволожує та заспокоює подразнення.
Кераміди - сприяють зволоженню шкіри, підтримують її здоровий вигляд.

Екстракт льону – ретельно очищає пори від забруднень, розчиняє чорні крапки та сальні пробки, звужує пори, регулює роботу сальних залоз, матує шкіру.

Екстракт цукрової тростини – зміцнює стінки судини та капілярів, покращує мікроциркуляцію крові, живить вітамінним комплексом, підвищує енергетичний потенціал клітин, прискорює обмінні процеси.

Екстракт алое - загоює пошкодження, знімає почервоніння запалення та подразнення, глибоко зволожує усі шари шкіри.

Екстракт папайї – насичує вітамінним комплексом, бореться з сухістю стягнутістю та лущеннями, позбавляє від акне, вугрового висипу та комедонів.

Використання: нанесіть засіб на попередньо очищену та суху шкіру, уникаючи зони навколо очей та губ. Помасажуйте 1-2 хвилини й ретельно змийте теплою водою. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Вона максимально делікатна і ніжна, особливо коли хочеться додаткового очищення. Мені подобається, що після використання вирівнюється колір обличчя, шкіра сяє без відчуття сухості.

A'pieu Naked Peeling Gel PHA
A'pieu Naked Peeling Gel PHA
A'pieu Naked Peeling Gel PHA
A'pieu Naked Peeling Gel PHA
A'pieu Naked Peeling Gel PHA