SomovaFM

Безпрецедентна новинка від Joko Blend: Фіксуючий гель для брів

Безпрецедентна новинка від Joko Blend: Фіксуючий гель для брів
Безпрецедентна новинка від Joko Blend: Фіксуючий гель для брів

Вже так полюбившийся дівчатам бренд доглядової косметики Joko Blend зовсім нещодавно випустив новий засіб - декоративний! Це неочікувано, інтригуюче та хвилююче. Мені випала чудова можливість однією з перший протестувати цю красу 🙌

Фіксуючий гель для брів обіцяє ефект миттєвого ламінування, без склейки волосків та білих слідів. Має в складі кератин, який зміцнює структура волоска, надаючи йому шовковистості та сяйва.

Безпрецедентна новинка від Joko Blend: Фіксуючий гель для брів

Засіб представлений в матовій рожевій коробчі з ефектним дизайном та необхідною інформацією про продукт. В середину невеличка ковбочка, матового рожевого кольору з мінімалістичним написом - виглядає це дуже стильно.

Розмір ковбочки на 10 мл, його приємно тримати в руках та це дуже зручний формат аби закинути собі у сумку.

Щіточка в гелю пухнаста, із середньої жорсткості короткими ворсинками, які розміщені спірально. Наносити нею продукт на брови зручно, вона не набирає занадто багато засобу, рівномірно розподіляючи його по волоскам.

Сам гель прозорий, доволі рідкої консистенції. Як на мене схожий більше на поживну сироватку. Має приємний аромат, одразу відчула солодкувати сливу і зрозуміла що він схожий на Кірке ммм насолода. При нанесенні на брови аромат злегка відчутний, але вже при застиганні гелю відсутній.

Тож гель лягає на бровки дуже легко, не обтяжуючи їх. Якщо при нанесенні звичайних гелів для брів треба добряче притискати щіточку до шкіри, аби вложити бровинки, то з гелем Joko Blend - не потрібно ніяких зайвих зусиль на це. Гель гарно фіксує бровки в необхідному положенні, залишаючи їх об'ємними.

Наношу гель вертикально росту брів, підіймаючи їй догори. Даю йому декілька секунд схопитися і проходжуся тією ж щіточкою (не занурюючи її вдруге) ще раз аби вложити волосок.

Результат миттевий: по-перше бровки стають наче глянцеві та дійсно після ламінування, мають насиченіший колір. Всі бровинки тримаються до купи та мають природній вигляд без сліду плівки чи нальоту гель не залишає.

Стійкість гарна, я проходила з гелем цілий день, і чухала брови(від стресу😅) і оприскувалась термальною водою - зовнішній вигляд брів залишився як після нанесення.

Сам гель на бровках на дотик майже не відчутний, змивається легко міцелярною пінкою.

Фіксуючий гель для брів від Joko Blend виправдав свою тріумфальну гучну появу і однозначно стане ще одним безцелером бренду.

Як вам така новинка від бренду, дівчата ? 😃