#Myperfecthaircolor
Жінка, яка народилась шатенкою, була рудою і зрештою набула своєї особистості в якості брюнетки 🐈⬛
Велику історію мого волосся та як воно виглядало раніше можна побачити тут👇🏻
https://club.makeup.com.ua/post/21439/
Сподіваюсь буде цікаво, якщо завітаєте)
Особисто в мене безліч причин залишатися саме в цьому кольорі і відтінку, та ось 10 головних переваг бути у таборі брюнеток:
- Чорний та наближені до нього відтінки контрастують із світлими кольорами очей, роблять їх надзвичайно виразними та яскравішими
- Фарбування в брюнетку найщадніше фарбування у світі, адже для нього використовуються окисники з найнижчими відсотками, що майже не шкодить волоссю
- Деякі дівчата, народившись блондинками або пофарбувавшись у світлий колір, виглядають однотонно зі своїм кольором обличчя, а як тільки стають брюнетками - одразу помітні у натовпі, навіть без яскравого макіяжу
- З моїм натуральним кольором волосся я можу дозволити собі зафарбовувати корені не часто, а кожні 2 місяці
- За темним волоссям простіше доглядати і легше відростити
- Деякі натуральні рецепти масок можуть суттєво змінити блондинистий колір, а на чорний майже нічого не впливає
- Так як відбивається і блищить на сонці темне волосся, ніяке інше не зрівняється
- Брюнетки можуть не боятися загубитися на фоні дуже яскравого одягу
- Щодо брюнеток не існує безглуздих стереотипів стосовно розуму або його відсутності
- Найкращий макіяж, який пасує мені, як брюнетці, дуже простий і невигадливий- вкласти брови воском, нафарбувати вії чорною тушшю, підвести слизову коричневим або чорним олівцем, рожеві румяна і нюдові губи холодних відтінків
Для особливих подій все теж саме, але більший акцент на очі, щоб ще більше їх виділити, додаю кольорові олівці 🌈 та блискітки✨
Коментарі (0)