Demchenko Alina

Ніжність чи характерність ? Salvatore Ferragamo Signorina

Ніжність чи характерність ? Salvatore Ferragamo Signorina
Ніжність чи характерність ? Salvatore Ferragamo Signorina
Ніжність чи характерність ? Salvatore Ferragamo Signorina

Цей аромат приїхав від прекрасної Vikulyk і якщо чесно - асоціюється в мене з нею. Я вже не один раз користувалась ним і з кожним разом, він викликає в мене інтерес і дарує відчуття комфорту, тож знайомство з ним - вдале.До цього аромату, знайомство з Salvatore Ferragamo в мене було, але не можу сказати що познайомилась з багатьма ароматами ( в мене на данний момент тільки цей пробник і мініатюра Charms). Одразу хочу відмітити стійкість аромату ( бо потім забуду) - вона дуже гарна. Вистачає двох пшиків і аромат зі мною майже весь день, а на одязі, певна річ не так яскраво, до прання.

Перше що я відчуваю після розпилення - пряність. Це те що я помічаю кожен раз з самого спочатку. Гостра, терпка нота ніжно перетікає в щось свіже, ягідне і доволі знайоме. Холодне звучання чорної смородини дуже захоплює в цьому старті. Воно відчувається характерно, елегантно і завдяки пряностям, є деяка грайливісті в цьому старті. Схоже звучання саме смородини, я чула в Sì Intense 2021, але там воно було більш теплим. Його свіже звучання, нагадує сильний вітер на узбережі, який ледь прогрівся від сонця. Картина яку малює моя уява, доволі приваблива: скелястий обрив, вид на море, сонячна погода з густими хмарами на горизонті, дарує одразу спокій і сплеск адреналіну. Після подібного, гарного старту, аромат поступово стає більш спокійним, без різких перепадів нот. Якщо хтось полюбляє комбінацію троянди і півонів - цей аромат заполонить вас. Чисте, вологе звучання півону ідеально поєднується з пристрастною та пряною трояндою. Цей тандем - одни з моїх фаворитів в світі квіткових парфумів. Ці квіти, наче створені для такого врівноваженого тандему. Спокій півону дає уяву легкої та статної молодої дівчини, з великими блакитними очами. А вибуховість троянди дарують іншу дівчину, в очах якої грає вогонь з звабливими гострими нотами. Це і викликало в мене десонанс, коли у відгуках про аромат, я прочитала "Парфум для молодих дівчат 15-20 років, пудровий, іноді кислий і приторно солодкий". Я навіть зараз не розумію - як така асоціація прийшла в голову.

У базі яскраво відчувається пачулі і якась солодка нота, яку складно охарактерезувати. Саме завдяки пачулі - аромат звучить більш пряно і мабуть в моєму сприйняті, глушить пудровість і натяк на супер солодке. Якщо описати аромат, як зовнішність і характер дівчини, то для мене це дійсно молода дівчина, з вибузовим характером, трошки кокетлива і рівнива, з темним волоссям, легкою засмагою і карамельними очами. Для мене це справжня Італійка, яку показували у старих фільмах: зваблива, характерна і неймовірно вродлива. Може саме тому, в мене перед очима наша Віка ?)

Піраміда в цьому ароматі цілком легко читається :

  • Старт : рожевий перець та чорна смородина. Обидві ноти - гарно відчутні. Для мене перець це та нота, яка створює настрій всього аромату. Не було б його - аромат звучав би зовсім по іншому.
  • Середні ноти: Троянда, Півонія і Жасмін. Якщо з тандемом перших двох квітів ми розібрались, то жасмін - я не відчуваю зовсім, або він дуже гарно злився в цьому букеті.
  • База: Пачулі, Мускус і Панакота. Якщо мускус відповідає за стійкість, а пачулі за м'яку пряність, то панакота то легка солодкість. Молочність цієї ноти, я не відчуваю, але якусь теплоту і ніжну солодкість - так.

Взагалі, сприйнятя аромату доволі індивідуальна річ і в моєму випадку, я відчула аромат більш насиченим, більш пряним, де домінує троянда. Пудрові ноти, про які багато хто писав ( ну в тих відгуках які я бачила) - я не відчула взагалі. Аромат для мене в міру солодкий, яскравий і чесно кажучи не асоціюється з безтурботністю і юнністю. Схожі вайби, для мене несе Live Irrésistible Givenchy та Toy Boy Moschino ( ЦІ АРОМАТИ РІЗНІ !!!Мають схоже звучання троянди і трошки нагадують мені настрій).

Ніжність чи характерність ? Salvatore Ferragamo Signorina
Ніжність чи характерність ? Salvatore Ferragamo Signorina
Ніжність чи характерність ? Salvatore Ferragamo Signorina