Sofiia Ts

Суха голографічна олія для кутикули Shelly

Суха голографічна олія для кутикули Shelly

Всім привіт, мабуть багато хто з нас стикався з постійною сухістю довкола нігтів, яке призводить до огрубілостей та задирок. Ця олійка справляється з цією проблемою, і роблячи цю процедуру естетичною 🤍

Олійка стане ідеальним доповненням на робочому столику, коли потрібно зволожити шкіру навколо нігтів, не залишаючи слідів чи липкості. Також як завершальний етап вашого манікюру. Вбирається вона дуже швидко, і залишає приємні парфумовані нотки вишні.

Олійка в скляній упаковці із скляною піпеткою, має аж цілих 30 ml 🔥

Дизайн говорить сам за себе - олія у вигляді сироватки із срібними за голубими спарклами всередині, суцільна краса 🤩

Текстура дуже легка та рідка, засобу потрібно ледь третини піпетки. Аромат вишні, достатньо різкий у самої олійки, але на руках засіб вивітрюється і лишається легкі нотки.

Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Mica, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate.

Олійка на основі синтетичних емолентів, з вітаміном Е, та великою кількістю парфуму. Як для засобу, склад хороший, багато зволожуючих та пом'якшувальних компонентів.

Ця олійка тепер мій постійний помічник на столику 🤍 Засіб підкреслює доглянутість кутикули та акуратність манікюру, при цьому зволожує, пом'якшує та відновлює шкіру після всіх процедур 🔥