Магнітний тримач для мила Najel
Najel Magnetic soap holder
Магнітний тримач для мила від французького бренду Najel я обрала на подарунок для близької людини, поціновувача мила, і вона сказала, що тримач класний 🥰
Магнітний тримач складається з двох функціональних частин: присоски з магнітом, котру можна прикріпити до плитки у ванній, дзеркала або раковини, та металевої “квітки”, котра вставляється в мило. Розміри тримача невеликі, металева “квітка” за діаметром як монета у 10 гривень, тобто вона не заважатиме використовувати мило, насічки на ній не гострі, навіть якщо використати мило майже до кінця і дійти до металу тримача, порізатись ним неможливо. Магніт доволі сильний, притягує до себе “квітку” добре. На коробці зазначено, що тримач продовжує життя милу, ще б пак, мило добре сушиться, не замокає, конструкція продумана таким чином, щоб між милом та стіною лишався простір.
Виробник рекомендує цей магнітний тримач для традиційного алеппського мила масою у 200 грамів або меншого, але ми ж то знаємо, що можна використовувати для будь-якого мила, не тільки алеппського 🙂
Як на мене, такий цікавий аксесуар для ванної кімнати, мильниця-магніт, це дійсно гарний та оригінальний подарунок, який додає використанню мила певного шику, і я б те ж була не проти такий отримати 🙂
Коментарі (0)