Христина 🌺

Ще одна бюджетна знахідка…

Ще одна бюджетна знахідка…

Я підписана на одного косметолога-візажиста і люблю переглядати її різні відео/сторіс.

І вона дуже рекомендувала цю олійку. Навіть зробила паралель, що це повний аналог Dior, який їй сподобався навіть більше. Я ж Dior не мала, тому порівняти не можу.

Але можу порівняти з основними, всім відомими: Maybelline, Nyx, Clarins.

Maybelline і Nyx відкину зразу, ця олійка мені значно краща. Вона не лягає такою липкою маскою, як лягають вони. Якщо порівняти з Clarins- схожість є тільки в дизайні. Вона не така, як ця. І мені різниця помітна.

Тому я вирішила не шукати аналог з якимось відомими брендами, а розглядати її по дії і якості.

Ще одна бюджетна знахідка…
Ще одна бюджетна знахідка…

Яка мені обійшлась в 130 грн. Запах в неї досить солодкий, як карамельні льодяники...щось типу того. Мені нагадує гігієнічні помади з дитинства, які на початку 2000 років коштували 1 грн, і ними користувалися практично всі. Суто мені цей запах подобається, зразу згадую дитинство 😉.

Ооійка має рідку текстуру, але на губах не розтікається. Колір практично прозорий. В складі нема parafinum liquid, і це величезний плюс...тому в неї нема ефекту маски на губах. Є корисні складники, які зволожують і доглядають за губами. Знаю, що багато хто цю олійку використовує замість нічної маски. Я ж такого не практикую, не люблю змішувати декоративку з доглядом.

Олійка сподобалась, губи з нею зволожені, не липкі. Вона не пече, і це не плампер...але візуально добре збільшує губи завдяки глянцевому покриттю. На губах виглядає, як рідке скло. Дуже зручний аплікатор, дуже легко наноситься.

Мені сподобалась, раджу спробувати.