Олена Романюк

Порожні баночки квітень '24

Порожні баночки квітень '24

Привіт 🌷 У цьому місяці збирати було простіше, бо в основному, це пробники й мініатюри засобів, які я купувала з цікавості, для ознайомлення.

Лише один повнорозмірний флакон, це крем CeraVe.

На деякі засоби робила відгуки, тож, залишу посилання.

Нічний зволожувальний крем CeraVe для нормальної та сухої шкіри обличчя (повнорозмірний флакон, 50мл) - це любов та must have. Вистачило на 9 місяців, дуже економний, легкий, чудово наноситься після ретинольної сироватки CeraVe, сироватки з вітаміном С Cos De Baha й тонеру Beauty of Joseon.

https://club.makeup.com.ua/post/17322/

Очищувальний бальзам Heimish All Clean Balm Mandarin (5мл) - улюбленець, купую постійно, подобається більше, ніж класична версія, через щільнішу текстуру. Мені вистачає мініатюрки на місяць і більше, бо не користуюся тональними.

Сироватка для зони очей з женьшенем та ретиналем Beauty of Joseon (1мл) - ефект є, хоча й не одразу, десь на 5-ий день я помітила суттєве розгладження шкіри під очима. Вистачило майже на 2 тижні використання, лише у вечірньому догляді. Повнорозмір не куплю, так як знайшла крем, який подобається мені більше.

Сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon (1мл) - без слів, легенда. Довикористовую пробнички, при тривалому перебуванні на вулиці, у сонячну погоду, які набрала про запас ще зимою 😂

Крем для повік без запаху Purito Centella (1,5мл) - добре зволожує, але дає набряки, користувалася десь півтора тижні. Повнорозмір не куплю, пробник теж. На мою суб'єктивну думку, гарний базовий зволожувальний крем, без особливих спецефектів.

Шампунь безсульфатний для жирного волосся Joko Blend Detox (10мл) - отримала в подарунок до замовлення. Можливо, через те, що я не є власницею жирного типу шкіри голови, або через певні складники, але шампунь дуже сплутав мені волосся, воно було, наче скляне, потовщене. У складі є 2 силікони, шампунь заявлено, як безсульфатний для щоденного використання, я користуюся безсульфатним OGX, але такого з моїм волоссям не було.

Фітотерапевтична маска-кондиціонер Dr.FORHAIR Phyto Therapy Treatment (10мл) - гарний склад, багато рослинних олій, без силіконів, для пошкодженого, сухого волосся. Вистачило на 5 застосувань, по ефекту нагадала мені бальзам Superfood. Не для мого тонкого волосся.

https://club.makeup.com.ua/post/36574/

Відновлювальна маска для сухого й пошкодженого волосся La'dor Eco Hydro LPP Treatment (10мл) - маска сподобалася, матиму її на увазі, для різноманіття у догляді. Волосся легке, гладеньке, маска не забирає об'єм, не обтяжує.

https://club.makeup.com.ua/post/33979/

Я вже вдруге купую мініатюру зубної пасти австралійського бренду White Glo, першою була відбілювальна для шанувальників кави й чаю, тепер я взяла White Glo Sensitive Forte + для чутливих зубів (здається, побачила її в Альони). Паста мені сподобалася, вона дійсно не така, як для кавоманів. Жодної чутливості, дуже комфортно, низька абразивність розрахована на щоденне використання.

Дякую, що прочитали 🌷Усім вдалих засобів!