Lykova_Irina

Бюджетний, але дієвий SPF, який не потрібно оновлювати кожні 2 години

Бюджетний, але дієвий SPF, який не потрібно оновлювати кожні 2 години

У попередньому дописі я вже писала, досить розгорнуто про УФ-фільтри, які вони бувають та про те, що на сьогоднішній день існують фотостабільні фільтри, які не потребують оновленя кожні дві години.

Тепер же я розкажу про той крем, який я обрала для себе.

Це зволожуючий крем від Yadah. На момент покупки у березні він коштував 443 грн, що дуже приємно, бо ціна досить бюджета як для сонцезахисних засобів з гарним складом.

Щодо складу, він дійсно дуже гарний. Він має багато зволожуючих компонентів, емолентів, таких як:

  • екстракт центели азіатської, яка добре загоює шкіру,
  • екстракт опунції, який заспокоює шкіру;
  • гамамеліс має антисептичну, протизапальну, зволожуючу та поживну дію,
  • пантенол - надає загоювання, зволоження та розгладження, а також заспокоїть шкіру,

та багато інших.

Нижче надаю склад засобу, щоб ви могли більш детально з ним ознайомитися та прочитати про кожній із інгредієнтів.

СКЛАД:

Water, Dibutyl Adipate, Dipropylene Glycol, Titanium Dioxide (CI 77891), Isononyl isononanoate, Coco-Caprylate/Caprate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Pentylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Polysilicone-15, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Behenyl Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tromethamine, Chlorella Vulgaris Extract, Glucose, Potassium Cetyl Phosphate, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Butylene Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Fructooligosaccharides, Fructose, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Ethylhexylglycerin, Hydroxypropyl Methylcellulose Stearoxy Ether, Sodium Polyacrylate, Disodium EDTA, t-Butyl Alcohol, Panthenol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Tocopherol, Centella asiatica Extract, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT

Також додаю результати тестування крему на аналізаторі.

Бюджетний, але дієвий SPF, який не потрібно оновлювати кожні 2 години

Один з інгредієнтів аналізатор не знайшов у своїй базі, це Isononyl lsononanoate. Це цілком безпечний компонент, який має зволожуючу та розгладжуючу дію.

Тепер про те, які УФ-фільтри входять у склад засобу.

По-перше, це мінеральний фільтр Titanium Dioxide.

Далі у списку Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate - фотостабільний хімічний УФ-фільтр нового покоління.

Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine - високоефективний фотостабільний хімічний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB.

Ethylhexyl triazone - один з найбільш високоефективних фотостабільних УФ-В фільтрів на ринку.

Polysilicone-15 - також високоефективний фотостабільний фільтр на основі силікону. Також він є хорошим командним гравцем і може стабілізувати відомий нестабільний UVA-фільтр, авобензон, і особливо добре працює з Ensulizole для досягнення високого захисту SPF.

Terephthalylidene dicamphor sulfonic acid - дуже фотостабільний, покращує захист від ультрафіолету та покращує відчуття продукту шкірою.

Як бачите, склад напрочуд дієвий.

Нижче показую нанесення на руці: як виглядає крем, як розподіляється на як вбирається у шкіру.

Тепер про нанесення на шкіру обличчя. Спочатку я наношу звичайний догляд: вмивання, тонізування, сироватка та зволожувальний крем. Даю пару хвилин, щоб основний догляд увібрався у шкіру.

Потім наношу СПФ. Обличчя після нього блищить досить явно, але через хвилин 5 блиск стає менш помітним. У мене нормальна шкіра, схильна до сухості. То ж, мені цей блиск не заважає - можу, навіть, без макіяжу піти на вулицю. Липкості та неприємних відчуттів крем не лишає. Шкіра чудово себе з ним почуває, плюс, дає додаткове зволоження, при цьому не переобтяжує. Думаю, у літню спеку можна буде навіть пропустити базовий зволожуючий крем і обмежитися Yadah.

От і все - можна йти фарбуватися. Крем добре увібрався у шкіру. Косметика на ньому чудово тримається, тональний тримається на місці аж до вечора.

Користуюся трохи більше місяця. В моєму базовому догляді присутня сироватка з вітамінос С, який підвищую чутливість до УФ-випромінювання. Але жодного негативного впливу не помітила. ТОж, роблю висновок, що крем працює. Звичайно, продовжу користуватися і про остаточні враження розповім восени.

Дякую, що дочитали до кінця! До зустрічі!