Blondie_rs

Зволожуюча олійка La'dor Wonder Hair

Зволожуюча олійка La'dor Wonder Hair

Привіт! Не так й давно я плавно почала цікавитись доглядом за волоссям [моя сфера це декоративна та доглядова косметика]. Все ж таки, коли вже своє, не висвітлене, не пошкоджене; а живе, з натуральним блиском та практично відновленим обʼємом волосся (на це все мені пішло майже 3 роки); то хочеться ще більше підкреслити його красу. Останній раз я робила висвітлення окисником в 2021 році, і тоді то до мене дійшло, що ніякі золоті маски не допоможуть спасти просто неживе волосся. І я не поверну його блиск, його обʼєм ніякими дорогими засобами. А прибрати ту жахливу солому можна тільки ножицями... Проте, я не жалію, адже пройшовши такий шлях я стала любити та цінувати своє природнє волосся та захоплюватись натуральним кольором!

Як результат, я накуплала різних олійок, спреїв, і нарешті прийшов час потрішки вам розповідати про кожен засіб по-порядку.

Отже, у мене натуральне темно-русяве волосся, з природньою густиною, обʼємом та блиском. Також є в нього схильність з лівої сторони трішки робити хвилястість і легко підгинатись на кінчиках (хоча загалом волосся у мене пряме).

Зволожуюча олійка La'dor Wonder Hair

Тож, сьогодні вам трішки розповім про олійку La'dor Wonder Hair oil. Вона у мене в міні-форматі 10 мл. Такого обʼєму вистачає на 8-10 застосувань, якщо умовно брати по 1 мл. Хоч я дозую трішки більше, чим мають класичні капсулки Елліпс. Бо 1 мл мало на мою густину.

Олійка йде у фірмовій міні-коробочці. Також додаю фото, на якому зазначений склад. Продукт йде в мілашній зручній баночці синього кольору. Завдяки рифленості кришки можна відкрутити та закрутити з вологими та жирними (від олійки) руками. В цьому плані виробник продумав усе, тож користуватись нею зручно та просто.

Баночка хоч і маленька, проте має широке горлишко по діаметру всієї ємності. Олійка не надто тягуча, але й не рідка, як вода. Схожа на Елліпс, якщо ви ними хоч раз користувались. Аромат у неї приємний, який залишається трішки на волоссі, але вивітрюється через пару годин. Він схожий до чогось приємного, ніжного, але мильного.

Я дозую необхідну кількість засобу на руку, розтираю між долонями та починаю розподіляти по волоссю. Наношу на вологе волосся перед сушкою феном. Нещодавно забагато хляпнула на руку, ну та й прийшлось йти мити голову знову 😅 Тому, передозування все ж існує.

Якщо наносити 1-2 мл на моє густе волосся, то олійка не обтяжує та не жирнить. Даю виключно на кінчики, орієнтовно 10 см.

Олійка непогано помʼякшує волосся, не жирнить та додає трішки блиску. Якщо чесно, на моєму волосся видимого результату не видно тут 😅 Тим паче, якщо користуватись термозахистом, то мені й олійок ніяких не потрібно. Чула багато похвал СНІ та саме на цю олійку. Нічого поганого сказати не можу про неї; але й вау я також не бачу. Така додаткова приємна опція перед сушкою. І в мене не завжди є настрій жирнити собі руки, фен і чекати, поки воно адсорбується. Тим не менше, якщо вихопити даний засіб на знижках - то чому б не спробувати. Гірше вона вам точно не зробить.

Бажаю гарного дня та слухняного волосся! 💇🏼‍♀️