Чистикова Дарья

Який же він, слаймовий гель для душу Mermade?

Це абсолютно перший слаймовий гель для душу котрий я мала чи взагалі бачила 🤭 Mermade вміє дивувати незвичними форматами, новинками та ставленням до клієнтів, чи не так?

Свіжоспечена новиночка — слаймовий гель для душу з ароматом Bubble Gum🫧 Зараз розповім про нього детальніше —>>>>>

Пакування гелю представлено у вигляді пластмасової тари, з відкручувальною кришкою. Одразу по відкриттю банки присутня захисна фольга, що дуже важливо для засобів таких типів, адже він точно не протече при доставці. Ця фольга достатньо щільна та міцна, мені вдалось відкрити її тільки за допомогою ножиць✂️

На банці присутні всі необхідні наліпки щодо виробника, термінів придатності та такі милі картинки стосовно застосування гелю. Стосовно термінів, по відкриттю він становить 1 рік, при тому загальний термін придатності — 2 роки.

Об'єм 200 гр. Розхід виходить середнім, за моїми підрахунками вистачить на 2-3 тижні при мінімальній витраті. На перший погляд по фото баночка виглядає чималенькою, але у реальному житті вона така крихітна. Перші думки були про те що її вистачить лише на два рази 🤭 Але ні, маленької "горсточки" предостатньо на все тіло. Доречі, завдяки широкому горличку банки можна з легкістю дозувати продукт.

За консистенцією гель густий, тягучий та трохи желейний. По асоціаціям, як старий добрий бабусин кисель, такий смачний та апетитний. Зізнаюсь, я не фанат цієї страви, але використовувати подібну текстуру на тіло виявилось ну дуже приємним.

Продовжуючи тему кисілю та асоціацій розкажу стосовно кольору, він такий соковито червоний, як у стиглої малинки чи клубнички 🍓

Аромат...ну це щось! Він має смачний та солодкий аромат жуйки. Саме тої, яку я так любила у дитинстві, хоч вона за кілька хвилин і перетворювалась за смаком на гуму, але ці декілька хвилин вибухового смаку не зрівняти ні з чим, це 1 в 1 він. І не просто якийсь натяк на Bubble gum, він дуже насичений та концентрований.

Загалом, більшість компонентів є безпечними для використання. Але слід звернути увагу на наявність певних складових, до яких можлива індивідуальна чутливість. Якщо маєте хоч найменші сумніви, не нехтуйте тестом на алергічну реакцію☝️

1. Aqua (вода) - розчинник, базовий компонент.

2. Sodium Laureth Sulfate - поверхнево-активний агент, відповідає за очищення та піну.

3. Glycerin - зволожуючий агент, забезпечує збереження вологи в шкірі.

4. Cocamidopropyl Betaine - поверхнево-активний агент, допомагає забезпечити піну та очищення.

5. Propylene Glycol - зволожуючий агент, допомагає зберегти вологу в шкірі.

6. Sodium Chloride - регулює консистенцію і текстуру гелю.

7. Polysorbate 20 - емульгатор, допомагає змішувати інгредієнти.

8. Parfum - ароматизатор, надає приємний запах.

9. Aloe Barbadensis Leaf Juice - сок алое, відомий своїми заспокійливими властивостями для шкіри.

10. Xanthan Gum - загусник, робить текстуру густішою.

11. Phenoxyethanol - консервант, забезпечує тривалість зберігання гелю.

12. Ethylhexylglycerin - консервант, забезпечує тривалість зберігання гелю.

13. Alcohol - розчинник, може використовуватися як розгортальник для інших інгредієнтів.

14. Sodium Benzoate - консервант, запобігає розвитку мікроорганізмів.

15. Limonene - компонент аромату, може бути алергеном для деяких осіб.

16. CI 16255, CI 42090 - барвники, використовуються для надання гелю колірної ​​текстури.

За кілька днів використання слаймового гелю, я встигла в нього закохатися🥰 Перш за все в його текстуру, це виходить за рамки мого звичного уявлення про гелі для душу. Цей гель вмить перетворюється в аромату та повітряну хмаринку піни. Не надто щільної, а саме повітряної, котра гарно та делікатно очищує шкіру. Він однаково гарно вспінюється як в долонях, так і мочалкою.

Після використання є те саме відчуття чистоти та свіжості, при тому шкіра почуває себе достатьно комфортно, вона ніжна та зволожена і без використання додаткових засобів. Не має ніякої стягнутості чи сухості.

Окрема насолода це аромат, він накриває буквально з головою та повертає в дитинство 🥰

З мінусів можу зазначити лише стійкість аромату. Його активно чутно на протязі використання та у ванній кімнаті продовж 30 хвилин, максимум. На моїй шкірі, нажаль, він не затримується зовсім. Звичайно, це гель для душу і вцілому змивний засіб, тому питань нема. Але інколи, так кортить відчувати цей аромат дитинства трохи довше... Mermade як на рахунок лосьонів для тіла з ароматом Bubble Gum?😉

Підсумовуючи можу сказати, що приймати душ з цим слаймовим гелем Bubble Gum справжнє задоволення❤️ Сміливо рекомендую, берiть одразу два!

Дякую за увагу ❤️