MERMADE

Ми відкриваємо літній сезон

Ми відкриваємо літній сезон

Незабаром літо — час відпусток, цікавих подорожей сповнених новими пригодами…

Ми вриваємось у літо з новинкою, яка допоможе доповнити лук та створити атмосферу неповторних моментів і залишити незабутнє враження. 5 парфумованих містів для тіла — 5 унікальних ароматів:

Аромат, що наповнений квітково-деревнними нотами. Його верхні ноти - це неповторні та витончені жасмин, троянда та османтус, які поступово набирають сили, переходячи в солодко-деревні ноти кедра.

Аромат, який відкривається стиглою вишнею, гірким мигдалем і лікером, а потім розкривається соковитою сливою, трояндою і жасмином, завершуючись пряним шлейфом ванілі, кориці і гвоздики.

Аромат має фруктово-цитрусові ноти. На початку солодкі персики, маракуя та груша дарують свіжість, яка доповнюється неперевершеною конвалією, мускусом та апетитною малиною. А завершується ця композиція теплим сандалом, пряною ваніллю та загадковим пачулі.

Аромат, що розкривається свіжим квітково-цитрусовим букетом, включаючи ноти гіркого апельсина, соковитого персика та фрезії. Цей аромат створений для сучасних муз, які готові залишити незабутні враження.

Аромат, який розкривається свіжими нотами білих квітів та ягідного цвіту. Його верхні ноти - соковиті ягоди лічі, свіжий ароматний бергамот та спілий персик, а базові ноти - мускус, мох та деревна кора.

Обирайте аромат собі до смаку та насолоджуйтеся його чарівністю кожен день!