Ya Yana

Блиск для губ на кожен день

Блиск для губ на кожен день

Мої губи дуже бліді самі по собі, і щоразу коли я знаходжу помади, які виглядають не дивно на моїх губах, я волію співати їм серенади і ділитися з усіма. Бо те, що гарно на інших, на мені або кричить, або є майже непомітним.

І ось одна із знахідок) Це лімітована серія, тому флакон прикрашає актуальний леопардовий принт, але продукт представлений і в класичному для NYX пакованні.

Цей баттер для губ чудово підходить для моїх повсякденних образів. Він представлений у відтінку 16 Praline — теплий, спокійний, легкий.

Блиск добре згармоніював з моїм кольором волосся та вписався у повсякденний макіяж. Він підтримує губи зволоженими і запобігає формуванню сухої скоринки.

Аплікатор дуже зручний, але сама консистенція така, що хочеться наносити продукт не в один шар. У два шари виходить створити красивіший відблиск, а також ефект зволоження відчувається сильніше.

Основна причина, чому я повторю цей продукт відсутність липкості. Він дуже комфортний на губах та не розтікається за контури. Це той випадок, коли "вдягла і забула".

Стійкість блиску середня. Доводиться поповнювати протягом дня, але це не викликає жодних проблем, адже він компактний і я ношу його у кишенці.

Точно раджу звернути увагу на ці блиски-олійки.❤️