Відгук про ко сметику Relance: секрет сяючої шкіри
Хочу поділитися своїм досвідом використання косметики Relance, якою я користуюсь вже досить довгий час. Цей український бренд приємно мене здивував якістю та ефективністю своїх продуктів.
1. Пінка для обличчя очищувальна з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської:
- Формула на основі молочної кислоти: дбайливо очищає, має антивікову та протизапальну дії.
- Центелла азіатська: зволожує, володіє антиоксидантною та загоювальною властивостями.
- Ефекти: знижує активність бактерій, зменшує шрами, бореться з зморшками, освітлює шкіру.
- pH 5-5,5: балансує шкіру.
- Ніжна текстура: підходить для чутливої шкіри.
2. Гель для обличчя очищувальний з керамідами та амінокислотами:
- Формула на основі керамідів та амінокислот: очищає, відновлює епідерміс, зволожує.
- Екстракти шавлії та магнолії: заспокоюють шкіру.
- Підвищує пружність: робить шкіру більш еластичною.
- М'яко відлущує: не шкодить шкірі.
- Антиоксидантна дія: бореться з вільними радикалами.
- Стимулює вироблення церамідів: зміцнює захисний бар'єр.
3. Тонік-міст для обличчя зволожувальний з ніацинамідом і Na-PCA:
- Ніацинамід: вирівнює тон шкіри, усуває тьмяність та почервоніння.
- Na-PCA: зволожує, пом'якшує, підвищує тонус.
- Протизапальний та заспокійливий ефекти: бореться з подразненнями.
- Антиоксидантна властивість: захищає від вільних радикалів.
- Звужує пори: робить шкіру більш гладкою.
- Нормалізує роботу сальних залоз: бореться з жирним блиском.
- Зміцнює епідерміс: робить шкіру більш стійкою до зовнішніх факторів.
- Сприяє синтезу колагену: робить шкіру більш пружною.
- Регенерує пошкоджені тканини: бореться з віковими змінами.
4. Маски для обличчя:
- Омолоджувальна з блакитною глиною і морським колагеном: підходить для всіх типів шкіри, має зволожуючий та підтягуючий ефекти.
- Очищувальна із зеленою глиною й екстрактом бергамота: призначена для жирної та проблемної шкіри, має детоксикаційну, очищувальну та протизапальну дію.
- Оновлювальна з рожевою глиною й екстрактом граната: підходить для сухої та чутливої шкіри, має зволожуючий, живильний та антиоксидантний ефекти.
Я особисто користувалась зеленою маскою: вона чудово очищає пори, бореться з жирним блиском та запаленнями (мама з сестрою тестували інші, також залишилися задоволені).
Підсумовуючи, можу сказати, що косметика Relance - це чудовий вибір для тих, хто шукає якісні та ефективні продукти за доступною ціною. Я рекомендую її всім, хто хоче мати здорову та сяючу шкіру.
Коментарі (0)