Mermade

Релакс та догляд

Релакс та догляд

Ви вже бачили анонси нових слайм-гелів для душу, які заворожують солодкими та яскравими кольорами? Учасниці клубу ділилися своїми враженнями, і це надихнуло нас створити ароматні дуети для догляду за тілом.

Ця парочка дійсно допоможе вам розслабитися завдяки цікавій текстурі слайму, очистити й подарувати шкірі “солодкий” масаж та поринути у світ неймовірних ароматів улюблених ласощів.

Слаймовий гель для душу — має цікаву текстуру, яка перетворює процес купання на цікаву гру. Його склад збагачений соком з листя алое, він лагідно очищує шкіру, зберігаючи її мʼякою та зволоженою.

Цукровий скраб — турботливо видаляє ороговілі частинки шкіри, даруючи ніжність і м’якість. Його природні скрабуючі частинки делікатно масажують та активують регенерацію клітин дерми. А амінокислоти олії жожоба зволожують та захищають шкіру, покращуючи її еластичність.

Відпочинок буде соковитим на емоції!

Відпочинок не може бути смачнішим! Аромат What a Melon це як літні промені сонця, які торкаються шкіри під час доглядового ритуалу. Цей аромат об'єднує в собі найсвіжіші та найсолодші нотки дині та кавуна, створюючи атмосферу справжнього свята прямо у вашій ванній кімнаті. Щоб вирушити в подорож емоціями та відчуттями, просто додайте аромат What a Melon до вашого щоденного догляду за тілом, дозвольте собі зануритися в світ яскравих кольорів та соковитих ароматів літа.

Магія у твоїй ванній кімнаті!

Улюблена музика, аромат солодкого зефіру з виразними нотками желейних цукерок та трошки феєричності — це саме те, що принесе вам аромат Magic Unicorn. Цей аромат, як подорож у казковий світ, де кожен звук, аромат та колір розкривають ваші емоції та дозволяють вам зануритися у світ безмежної гармонії. З Magic Unicorn ваша ванна перетвориться на справжнє зачароване місце, де ви можете забути про буденні турботи та насолодитися миттєвістю магічного моменту.

Та-да-дам - у твоїй ванній керує Bubble Gum!

Щоб відволіктись від щоденної рутини, знайти час для заслуженого релаксу та задоволення. Аромат Bubble Gum подарує вам цей час. Він перенесе вас назад у дитинство, коли кожна жувальна гумка була джерелом щастя та задоволення. Вирушайте в подорож у безтурботність з ароматом Bubble Gum та дозвольте собі насолодитися невинними радощами та солодкими мріями.