Lytvynenko

Нарешті спробувала гідрогелеву маску Joko Blend

Нарешті спробувала гідрогелеву маску Joko Blend
Нарешті спробувала гідрогелеву маску Joko Blend

Мені здається не залишилося тих, хто не бачив або не чув про маски Joko Blend у своїх різних варіаціях.

Вперше про них дізналася від красунь Дарина🦉 та Ta_nyaaaaaaa і потім інтерес підігрівали огляди багатьох дівчаток спільноти.

Нарешті визначилася та обрала з пелюстками та екстрактом волошки (скажу чесно, обирала чисто по вигляду, вона неймовірно гарна 😻) і готова ділитися враженнями.

Нарешті спробувала гідрогелеву маску Joko Blend

Cornflower Glow Hydrojelly Mask бренду Joko Blend

підходить для зневодненої, проблемної, жирної та втомленої шкіри

Обіцяний ефект: зменшує почервоніння та подразнення, звужує пори, вирівнює тон шкіри, повертає пружність та еластичність, живить її вітамінами та мінералами, зміцнює клітини колагену, нормалізує вироблення себуму, відновлює гідроліпідний баланс, активізує оновлення епідермісу, зменшує зморшки, надає сяйво та матовість шкірі, має потужний зволожувальний ефект.

Пакування: пластиковий пакетик із симпатичним дизайном та всією необхідною інформацією на звороті. Насічки для відкриття пакування зручні. Вмісту (20г.) вистачає на одне використання.

Консистенція та текстура: порошок білого кольору із гарними синіми пелюстками, що перетворюються на густу масу, зручну в нанесенні. Однорідною зробити у мене не вийшло, довго замішувати не ризикнула, аби субстанція не почала застигати.

Аромат: під час замішування і нанесення відчутний дуже приємний квітковий аромат, сподобався 😻 хоча зазвичай я за засоби без віддушок. Але тут він ідеально вписався).

Спосіб використання:

Ретельно очистіть шкіру. Висипати весь вміст пакета в окрему суху ємність. Додайте 70 g (г) теплої води 20-22° С. Ретельно, протягом декількох хвилин, перемішайте маску до однорідної пастоподібної консистенції. Нанесіть маску за допомогою шпателя щільним шаром на все обличчя і шию. Можна наносити на зону очей. Залиште на 20-25 хвилин до повного висихання. Не змивайте водою. Зніміть одним шаром, починаючи з підборіддя до чола. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.

  • Glucose (Глюкоза): дає зволоження та живлення шкіри, сприяючи збереженню вологи.
  • Sodium Alginate (Натрій алгінат): полісахарид, має зволожувальні та заспокійливі властивості.
  • Calcium Sulfate (Сульфат кальцію): використовується для забезпечення гелевої консистенції маски та покращення її структури.
  • Silica (Силіка): для забезпечення текстурної стабільності та рівномірного розподілу інших складових.
  • Centaurea Cyanus Petals, Centaurea Cyanus Flower Extract (Пелюстки і екстракт квітів волошки): протизапальні та заспокійливі властивості.
  • Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate (and) Lecithin (and) Glycerin (and) Phenoxyethanol (and) Aqua / Water: цей складовий комплекс може допомагати в регулюванні себуму та поліпшенні загального вигляду шкіри.
  • Sodium Pyrophosphate (Натрій пірофосфат): може використовуватися як антиоксидант та стабілізатор pH.
  • Fragrance (Ароматизатор): додається для покращення аромату маски та забезпечення приємного відчуття використання.

Склад містить комбінацію натуральних і синтетичних компонентів. Мені загалом подобаються компоненти продукту, агресивних чи небезпечних складників я тут для себе не бачу.

Силіконовий шпатель CS-156W з лопаткою для масок Cosmo Shop зручний, недорогий та чудово підходить для нанесення масок.

В ідеалі - не самостійно, а з чиєюсь допомогою (мені асистентував чоловік 😅) та в горизонтальному положенні, щоб маса не спадала з обличчя.

Однорідної пастоподійної консистенції я не добилася, але знялася маска одним шаром і абсолютно без проблем.

Трохи про мою шкіру: чутлива до будь-яких яких впливів (навіть просто почухати) та реагує почервонінням, що довго сходить (після вищіпування брів шкіра червона ще 6-8 годин, про чистку обличчя взагалі мовчу), жирний тип та розширені пори.

Одразу після зняття маски відчувається мʼякість, пружність та гладенька поверхня шкіри. По відчуттях це просто вау 🤩 (до речі, сам процес нанесення та 20 хвилин витримування - суцільний релакс і насолода).

Візуально я бачу зміни у тоні шкіри- більш здоровий та насичений вигляд, зʼявилося сяйво та зволоженість без блиску. У роботу зі зморшками я не вірю, скажімо так, навіть при регулярному викоростанні, адже склад не насичений такими компонентами. Пори наче візуально не звузилися, але я майже ніколи такого ефекту досягти не можу) Проте мені дуже подобається підживлена шкіра після.

Однозначно раджу, хто ще не знайом з саме цією маскою, вона дуже приємна і комфортна 💜 А я планую пробувати інші) Напишіть вашу улюблену з їхньої серії)