Spodobaieva Maryna

Олівчики GlamBee

Олівчики GlamBee
Олівчики GlamBee

Взагалі з самого початку мене в групі переслідував відтінок 110, який дуже популярний, але його постійно немає в наявності. Тож я вирішила спробувати інші, плюс потрапила під акцію 1+1=3 і три олівчики вийшли мені ~ 100гривень, в голові була думка «Смішно, але не шкода буде, якщо він не підійде». Як завжди не на всі олівчики були тестери, відтінки обиралися на удачу.

▪ Першим мене зацікавив 107, більш така холодна пильна роза з коричневою базою, вдома я зрозуміла, що він мені схожий на мій улюблений Nyx Toulouse, якого останнім часом немає в наявності і це прямо достойна заміна.

▪ Другий був 113, який максимально непривабливий на пакуванні, але під кришечкою я побачила ідеальний відтінок для створення тіні на губах, який дуже цікаво веде себе прирізному освітленні, покажу на фото. Думаю з ним дуже цікаві вийдуть комбо для губ.

▪ І 109, який я обрала за секунду, бо про акцію я дізналась на касі. Дуже гарний універсальний рожевий, але він більш тепліший, думаю його поєднувати з іншими.

Переваги продукту:

• Кремовий за текстурою, в міру твердий грифель, який не дряпає ніжну шкіру;
  • Утворює матово-сатиновим покриття;
  • Гарно комбінується з блисками, помадами та олійками для губ;
  • Смішна ціна навіть без знижки ~ 49;
  • З ними треба обережно, бо хочеться скупити всі, можна підсісти.

Склад: Synthetic Wax, Microcrystalline Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Isodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, May Contain: Ci77891, Ci77491, Ci77492, Ci77499, Ci15850, Ci19140.

В залежності від кольору склад різний.

Думаю ви все зрозуміли, я ними максимально задоволена плюс вони мене нагадали Nyx, чесно стримуюсь, щоб не придбати інші.

Олівчики GlamBee
Олівчики GlamBee
Олівчики GlamBee
Олівчики GlamBee
Олівчики GlamBee
Олівчики GlamBee
Олівчики GlamBee
Олівчики GlamBee
01 травня, 2024
Spodobaieva Maryna
01 травня, 2024