Кондиціонер із гарним ароматом, покращить візуально волосся, але не для постійного використання.
🍃 хочеш доглянутих кінчиків?
Вітаю🌷
Трішки оновила свій догляд за волоссям. Одна із знахідок - L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Бальзам-філлер для волосся, що потребує зволоження та об'єму.
Об'єм -200ml.
Ніжно-фіолетова ємність, пластик, все, стандартно для догляду за волоссям від L'Oréal Elseve.
🍃Кондиціонер фіолетового кольору, консистенція більше до густої. Наноситься добре, завдяки великій кількості силіконів. Я не економлю, беру порівняно багато. Саме так він працює найкраще.
🍃Дуже приємний аромат. Косметично- солодкуватий, ніяких фруктів чи солодощів. Аромат доглядових засобів, в народі кажуть на таку категорію ароматів-"як після салону". На волоссі залишається і на другий день після використання. Далі не знаю, бо мию через день.
🍃ЕФЕКТ. В мене довге волосся, кінчики звісно підсушені. На мені цей кондиціонер працював добре. Волосся пом'якшене, легко розчісується, немає відчуття сухих кінців. Трішки розгладжує і дисциплінує. Для пересушених до чортиків кінців він буде дієвий перші пару разів, далі ще більше висушить. Для нормальних кінців засіб буде дієвим. За рахунок силіконів він і пригладжує ( заповнює) волосся, ніякого ефекту накопичення чи оздоровлення. Загалом на візуал впливає позитивно. Але на постійній основі думаю ефект швидко понизиться. Тому краще передувати з іншими засобами.
Мій бальзам-філлер закінчився, думаю згодом, можливо, повторю. Аромат класний, подобається, що тримається.
🌹Дякую за перегляд.
Коментарі (0)