Дуже простий макіяж з помадою в стилі омбре
Якщо хочеться чогось новенького, але ви не готові до надто яскравих або темних відтінків
Я знаю, багато дівчат не звикли бачити на собі яскраві відтінки помади, але ж часом хочеться експериментів, позитиву та чогось красивого. Нюд - це чудово, та скоро весна, сповнена надій і черешневого цвіту, тож чому б не вдосконалити свій щоденний макіяж?
Для такого нехитрого мейку нам знадоблять олівці/помади двох кольорів: темна та світліша (бажано, щоб вони були в одній кольоровій гамі, хоча зараз в тренді 90ті, тож можна міксувати навіть темно-коричневий з яскраво червоним - все залежить від вашого бажання та фантазії).
Якщо у вас помада, то знадобиться спеціальний пензлик для точного нанесення.
1) Спочатку малюємо темним відтінком контур та заповнюємо губи з кутиків (я взяла олівець від Aden в номері 31). Основне завдання - акуратно проробити контур та не наробити плям, особливо, якщо ви також любите намалювати собі міліметр в подарунок 😆
2) Далі більш світлим відтінком заповнюємо центральну частину наших спокусливих вуст (в мене знову олівчик Аден, тепер відтінок 36). Тушуємо пензликом, щоб перехід був плавним.
3) За бажанням додаємо на центр блиск/зволожуючі помаду (в мене Lollipop від Careful) - це для того, щоб ще трохи ускладнити наш макіяж та додати об'єму.
Тож, все дуже просто, та в той же час ефектно!)
На обличчі в мене традиційно тон Estee lauder Hydra futurist (відтінок 1N0), рум'яна, хайлайтер та тіні також від Есте (нажаль, моя палетка була з лімітованої колекції, тож зараз її не купити, та я дуже-дуже її люблю), туш - Maybelline Sensational. Я не знаю, як цій туші це вдається, але моїй тубі вже майже рік, а вона молодець, досі виконує свою роботу 💪
Коментарі (0)