Lykova_Irina

Моя косметична аптечка

Моя косметична аптечка

Кілька років тому я вирішила поекспериментувати з кислотами на фоні загального шуму навколо них. Але все закінчилося тим, що я "спалила" собі шкіру. Якось вранці я побачила в дзеркалі, що обличчя вкрилося маленькими червоними плямами, пекло та сильно зуділо. Кілька днів я сподівалася, що все пройде саме собою, але ні - дискомфорт ставав лише сильніший, хоча я відразу відмінила засоби з кислотами. Ніякі засоби, які були у мене вдома не діяли.

Тоді я, почитавши інформацію в Інтернеті, побігла в аптеку, щоб купити крем від La Roche posay Toleriane sensitive cream.

Моя косметична аптечка
Моя косметична аптечка
Моя косметична аптечка
Моя косметична аптечка

Вже вдома відразу нанесла його на свою бідну шкіру і майже одразу відчула полегшення. Наносила його кілька разів на день. На наступний день відчуття були ще кращими, почервоніння значно зменшились. Через тиждень я зовсім позбулася тих жахливих відчуттів. Почервоніння сходили трохи довше (біля двох тижнів), але дискомфорту не доставляли. Після цього я ніжною любов'ю люблю цей крем. Він завжди у моїй косметичці, я б, навіть, сказала, в косметичній аптечці.

Склад засобу:

Aqua / Water,Glycerin, Squalan, Dimethicone, Zea Mays Starch / Corn Starch, Niacinamide, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Myristyl Myristate, Stearic Acid, Ceramide Np, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate Se, Sodium Hydroxide, Myristic Acid, Palmitic Acid, Capryloyl Glycine, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum

Крем має не надто великий склад інгредієнтів, але багатий зволожуючими та пом'якшуючими компонентами, такими як cквалан, ніацинамід, а також кераміди й емоленти і є безпечним для користування, згідно з тестом на онлайн-аналізаторі.

Тепер перейдемо до іншого кремчику, який може стати хорошою, але бюджетною заміною.

У мене нормальна шкіра, схильна до сухості в холодну пору року. Але, після тих невдалих експериментів з кислотами взимку вона, іноді, може бути ще й чутливою. Тому, в якості крему на цю пору року обираю зволожуючі, поживні та заспокійливі креми для свого типу шкіри. Якось шукала альтернативу своєму улюбленцю від La Roche posay і натрапила на крем від Dermedic: Зволожуючий та заспокійливий крем Dermedic Cicatory Soothing Moisturising Cream. І я хочу сказати, що він виявився пречудовий! Дійсно, і зволожує добре, і заспокоює, дуже добре вбирається шкірою, не залишає жирного блиску, макіяж на ньому тримається добре - нікуди не тече. Якщо чесно, він мені подобається навіть трішки більше, ніж від La Roche posay (бо останній лишає на обличчі жирнуватий блиск), ще й коштує в 2 рази дешевше.

Склад засобу:

Aqua, Isocetyl Stearate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, Linum Usitatissimum Seed Oil, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Ethylhexylglycerin, Cocos Nucifera Oil, Squalane, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Acrylates (C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer), Triethanolamine, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Склад також дуже гарний, багатий емолентами, зволожуючими компонентами, такими як олія ши, кокосова олія, сквалан та екстракт насіння льону - чудодовий компонент, багатий омега-жирними кислотами, має протизапальну дію, бореться із запаленням, які можуть призвести до таких наслідків, як почервоніння та свербіж шкіри. Особливо корисний для зрілої шкіри. А також Карбоксиметил бета-глюкан магнію, який заспокоює подразнену шкіру.

Аналізатор не знайшов у своїй базі acrylates (c10-30, alkyl acrylate crosspolymer). Це безпечний компонент, виступає як стабілізатор та регулятор в'язкості.

Тож, обидва креми чудові і я можу з упевненістю їх рекомендувати. Зі мною вони залишаться надовго.