Поміститься навіть у кишеню!
Все про міні-щітку від La'dor
Привіт! Продовжуючи тему мініатюрних засобів для волосся, хочу показати свою недавню покупку та суперзнахідку. Я довго дивилась на Tanglee Teezer. Мені теж дуже подобались їх міні, та все ж в мою сумку вона б не вмістилась. Тим не менше, я довго обирала колір, що одного разу, шукаючи, що б ще докинути собі в корзину замовлення на Мейкап - взяла цю щітку. Тож, фізично її розміру я не бачила. І коли я отримала посилку - почала сміятись і розстроїлась з думкою "Що мені робити з цим мацьопиком?!". Та все не так печально. Вона вміщається абсолютно всюди!
Фактичні розміри: висота 12.3 см, ширша частина ручки 2 см, ширина частини, де щетинки - 4,1 см.
Загальний вигляд та застосування
Щітка мінімалістична та дуже зручна завдяки відполірованому деревʼяному корпусу. Зручно лежить в руці та на руці 😂 Щетинки пластмасові [памʼятаю, в мене були й металеві, о боже🫨], з крупними накінечниками, тож при розчісувані вона дуже мʼякенька та не царапає шкіру голови. Так само, не зачіпає волосини та акуратно їх прочісує. На корпусі також є тиснення з назвою бренду La'dor.
Загалом, я дуже вражена цим мацьопиком. Вона стала моїм справжнім другом, який завжди поруч! Щітка вміщається в будь-яку сумочку, а також може бути кишеньковим варіантом 😁 Це не брелок, звісно, але...
Tangle Teezer все ще залишається в списку бажань, бо Janeke щось мене не зачепив. Приїду до рідного міста - покажу вам ще свою велику щітку Missha - так-так, саме Михайла, що тональні робить 😉
До зустрічі в наступних дописах та успішного миття вікон!
Коментарі (0)