molena

Оновлений тональний L'Oreal True Match Super Blendable

Оновлений тональний L'Oreal True Match Super Blendable

Подобається мені, що L'Oreal не стоїть на місці, а постійно вдосконалює свою косметику на вимоги сьогодення. Якщо раніше всі були у пошуках наглухо матуючих тонів, то зараз запит змістився в бік природного сяйва шкіри.

Тональний True Match оновлюється вже втретє. З першою версією не знайома, а от друга в мене була. І так, тональний суттєво покращився.

Тепер тон містить 80% крему та гіалуронової кислоти. Це відчувається по текстурі: вона легка, м'яко наноситься та розподіляється. Той випадок, коли тональний не потребує додаткових аксесуарів і класно наноситься пальцями. Так і роблю, тільки трохи вологим спонжем зверху проходжуся.

Оновлений тональний L'Oreal True Match Super Blendable

Відтінок 2R/2C здався затемним, але непогано адаптувався під мій тон. Думаю, на літо буде ідеально. Для тих, хто боїться рожевості - по свотчам видно, що вона тут неявна.

Якщо придивитися до флакончика, видно мерехтіння. І для певних відтінків воно різне:
●в підтонах С (cool) мерехтливі часточки рожеві;
●в підтонах W (warm) - вони золоті;
●нейтральні відтінки - без мерехтіння.
Але на обличчя блискіток не помітно, але створююється гарний сатиновий фініш.

Шкіру до нанесення будь-якого тонального завжди готую: очищення - тонік - сироватка - крем з SPF, хоча в самому тональному захист є, але невеликий SPF. З такою комбінацією тональний не підкреслює пори та зморшки (читала у відгуках на сайті, що робить зі шкірою страшне), а навпаки візуально згладжує.
І ще завдяки трохи темнішому відтінку крем непогано затонував мої сінці під очима.

Якщо порівнювати з 2 версією, яку я купувала в 2017 році, то тональний значно покращився. Окрім текстури, про яку я вже писала, тепер

✔️тональний не провалюється в пори;

✔️не сушить шкіру;

✔️більш природньо виглядає на обличчі.