Інна ✨

Мультитаскери для обличчя 3in1 від Lovit

Мультитаскери для обличчя 3in1 від Lovit
Мультитаскери для обличчя 3in1 від Lovit

Мое знайомство з мультитаскерами для обличчя 3in1 від Lovit почалось у березні. Одразу визначу, що для себе цей продукт я використовую лише як рум'яна. Бо зараз в мене период активного скуповування цікавих відтінків кремових рум'ян різних виробників і я ніяк не можу зупинитись (якщо чесно, то і не збираюсь). Всі мої сухи рум'яна лежать в стороні, а кремові продукти мені ну дуже подобаються і процесс їх використання приносить максимальне задоволення. Я не соромлюсь наносити ярко, бо мені це подобається і якщо від цього мій настрій покращується, то мені це точно потрібно.

Першим я придбала мультитаскер у відтінку 03, не розраховуючі ні на що, проте мені було цікаво, якій буде продукт за таку низьку ціну і чі можливо буде ним гарно нафарбуватись. Бо відгуків було дуже мало, а просто посвотчити у магазини неможливо. І от з первого додику і з першего нанесення мені дуже сподобалось! Бо це по якості реально наче кремові рум'яна від Lamel з колекції Flamy в небанальних цікавих відтінках! Ну і звісно ж, я докупила усі відтінки мультитаскерів, бо може вони у пакуванні і виглядаюсь усі однаково, при нанесенні всі відтінки розкриваються по різному : є і більш рожеіий, і персиково-рудий, і ягідний, і нейтральний. Кожен може вибрати собі відтінок по своїм вподобанням!

Залишу дописи, де я подробно ділюсь враженнями про кожен відтінок окремо :

Відтінок 01 - https://club.makeup.com.ua/post/35831/

Відтінок 02 - https://club.makeup.com.ua/post/36916/

Відтінок 03 - https://club.makeup.com.ua/post/33107/

Відтінок 04 - https://club.makeup.com.ua/post/35021/

Усі відтінки матові і мають середню пігментацію, неможливо наставити плям, бо ця формула чудово наноситься та розтушовується пензлем, спонжем або пальчиками. Я знаю про що говорю, бо користуюсь лише ними вже третий місяць і спробувала усі методи нанесення. Зараз взагалі наношу рум'яна лише на пудру (без тону) і в мене не виникає ніяких проблем.

Мій фаворит - це мультитаскер у відтінку 04. Бо я має руде волосся і він максимально органічно вигладає на моему обличчі і я просто дуже люблю руді та персикові відтінки на соби. Це прям відтінок на кожен день, під любий макіяж, максимально комплиментарний до моеї зовнішньості.

Також неочікувано дуже сподобався відтінок 02. Бо - шок контент - він рожевий! Я не люблю рожевий колір взагалі і майже не використовую його у макіяжі, але цей конкретний відтінок має таких правильний підтон, настілько освіжає і пасує мені, що я залишила його в колекції і активно використовую!

Відтінок 03 рожево-персиковий, дуже гарний і теж освіжає будь-якій макіяж. Це самий універсальний на мій погляд відтінок у лінійці, якій сподобається і пасуватиме більшості.

Відтінок 02 - ягідний і він має такій цікавий винний підтон, тож буде супер круто виглядати під засмагу і у осінніх макіяжах з темними/винними помадами та коричневими макіяжами. Покі що я його не дуже часто використовую.

Висновки:

Lovit молодці! Бо створили якісний продукт з класною формулою і підборкою відтінків за дуже бюджетною ціною. Якщо ви маєте огранічений бюджет чі просто хочете спробувати для себе щось новеньке і не впевнені, що готови витрачати багато грошей на експерименти, то це дуже гарний варіант. Я не маю жодних упереджень щодо бюджетної косметики, бо сама люблю находити якісні продукти за небагато грошей. Або, як я, хочете небанальних цікавих відтінкив, теж будете задоволені!

Мультитаскери для обличчя 3in1 від Lovit
Мультитаскери для обличчя 3in1 від Lovit