Strange Love

Аромат, що підірвав Tik-Tok: Звабливий та такий роковий

Аромат, що підірвав Tik-Tok: Звабливий та такий роковий

Що а ньому такого особливого? Справа в тому, що кілька тижнів тому в мережі з'явилося відео, де туристка з США розповідала, наскільки класно пахнуть молоді стильні француженки. А коли в дівчат запитували, який парфум вони носять, то велика кількість дівчат називала саме цю новинку - Musc Noir Rose. Не знаю, чи це нативна реклама, чи звичайний ролик туриста, але всі ринулися у пошуках цієї новинки. І не дарма!

Останні роки у мене дике несприйняття усіх трояндових ароматів (схопила передоз Montale Aoud Sense). Проте троянда в Musc Noir Rose - це просто вау! Тут вона затьмарена іншими нотами, виступає лише в якості заднього плану для всіх інших компонентів піраміди:

  • Слива, Рожевий перець, Бергамот
  • Мускус, Троянда і Тубероза
  • Ваніль

Він такий зухвалий, при цьому ніжний і сексуальний. Від нього віє молодістю та неформальним стилем життя. Мабуть, так пахнуть дівчатка-басистки з рок-гурту або відвідувачі андеграундних виставок десь в Римі.

Рожевий перець, змішується з ваніллю, кислинки та свіжості додає бергамот. І така ніжна троянда на фоні, найпрекрасніша троянда з усіх, що я нюхала. Славетний мускус тут також є, але він зовсім інший, не схожий на класичні мускусні аромати, типу White Musc від Body Shop. Він тут більше схожий на запах людської шкіри, але десь дуже віддалено.

Так, так і ще раз так. Цей аромат близький мені по духу. Це наче буремна рокова молодість у флаконі. Тому обов'язково придбаю розпив або повнорозмірку