Kizza

KIKO Lasting Matte Veil Liquid Lip Color

KIKO Lasting Matte Veil Liquid Lip Color

Косметику Кіко я неодноразово "тицяла", мене навіть кілька разів нею фарбували, впринципі косметика якісна, але мене чомусь ніколи вона не приваблювала) А тут прям зайшла в їх корнер і зрозуміла, що хочу вийти з двома продуктами.

Про перший зараз розповім)

Гарна, лаконічна чорно-біла коробочка. В мене відтінок номер 13. Назви немає, ну то й добре.

Переді мною стояла задача купити червону з синюшним підтоном матову помаду. Я дуже такі люблю, але їх не так часто, як би хотілось можна зустріти.

Лаконічна, майже без будь яких написів. Всі написи на коробці. Це як плюс, так і мінус. (Я люблю коли в будь-який проміжок часу можна подивитися склад🤣) Тут не знаю, навіть що сказати.

Аплікатор - тверденька загогуліна. Обмежувач не дуже і обмежує. Точніше не так якісно, як би мені хотілось.

Все-таки Ланкомовський аплікатор мені найзручніший. У Мейбелін в їх Super Stay лінійці теж файні, що вінілові, що класичні. Тут щось перемудрили.

Це кількість продукту знята з аплікатора. Верхній свотчі з крайньої частини де крапля формується. Посередині - те що лишилось після верхнього методом туди-сюди розтерто.

Нижній аплікатор покладений "плашмя".

Помада тінтує, друга світлина то після двуфазної рідини без сильного розтирання.

Спочатку поговоримо про магію відбілювання. Я спеціально після ранкового чаю та кави не чистила зуби, щоб чайно-кавове профарбування не зчистилось. (В мене емаль від природи світла, тому тест на відбілювання проводиться після вживання фарбуючих напоїв😉)

На мою думку - ефект просто чудовий❤️

На обидві губи вистачає одного аплікатора. Але мені для рівномірного, щільного кольору чуть не вистачає, тому я вмочую аплікатор до помади ще раз).

Помада наноситься тонко, дуже пігментовано. Після застигання стає глухо матовою. При цьому залишаючись комфортною. На другій світлині тест на "розрив". Робимо цьом, потім посміхаємось настільки широко, як тільки можемо - в разі норм формули продукт не буде осипатись. Тут все ок. На відміну від помадки від Ln Pro: https://club.makeup.com.ua/post/38293/

Засохша помадка все-таки чуть, та й відіб'ється. Особливо в районі слизистої, і на обідку, де є шкіра обличчя. Якщо не їсти, а пити через трубочку - то помада може протриматись і цілий робочий день. А так до першого біляша🤣 Або картоплі, або ще чогось теплого і жирного). Ще дана помада не любить коли з нею механічно взаємодіють тому людям, що люблять піджимати губи, їх кусати терти чи щось з ними робити - то ця помада не підійде. Так то ми плавно переходимо до висновків.

Ця помада для мене - знахідка із знахідок. Колись давно в мене була від L'Oreal, і вона була жахлива, але з неймовірним відтінком. Фігурує вона тут: https://club.makeup.com.ua/post/2106/ У даної представниці мінусів в рази менше. Вона комфортна, слухняна і відтінок просто щось на супер казковому. По вартості в 529 гривень - це чудове доповнення в мою колекцію помад. І рука до неї тягнеться. Мені хочеться носити її привертаючи увагу людей, мені подобається дивитись в дзеркало. Так, не без мінусів, а де ви бачили ідеал по всіх параметрах?

Як Вам помадка? Що з Кіко вам подобається?

Дякую за увагу 😍

До зустрічі в нових дописах та луксах 😘

Туторіал по Козорогу майже сформовано😉

Орієнтовно завантажу його в понеділок, а поки готую дописи про які я обіцяла написати і так і не сформувала🤗