Kizza

LAMEL ALL IN ONE Tinted lip plumping oil

LAMEL ALL IN ONE Tinted lip plumping oil

А якщо серйозно - мені засіб сподобався і я його рекомендую.

Нижче буде пояснення чому він мені так припав до душі😉

Про упаковку пропустимо - то це прозорий пластик "в колір" тінта, що потім лишиться на губах. Закручується добре, обмежувач працює теж добре.

Склад і номер кольору, а також, вся основна інформація знаходиться на наклейці яка наклеєна на упаковку.

Аплікатор стандартний і зручний. Не наносить забагато, але те, що набирається за один раз достатньо для профарбування оьох губ в тонкий шар💋 Як є бажання "суперсоковитих", як у блогерів на промо, вуст - раза три треба буде донаносити. Але тоді може чуть потекти при смиканні губ.

Олійка прозора, не супергуста з ароматом косметики маленька фея. Мені чомусь ледь хімозною полуничною він пахне. Але я і не напрошуюсь на звання парфспеціаліста🤣 смаку не має. Аромат протягом дня не відчувається, а значить, і не дратує.

На мою думку ніби навіть доглядає губи. Принаймі шелушіння точно пом'якшує. Не липкий сам до себе, але пару волосин може на собі і затримати. Носиться комфортно, нарікань щодо стійкості не маю. Орієнтовно 4-5 годин ваші губи будуть радувати вас кольором після з'їдення глянцевого шару.

А ви знаєте що? Він тепер живе не просто в колекції, а в свята-святих - в бананці, яку я таскаю завжди з собою. Це неабияке досягнення для засобу який тільки-но нещодавно з'явився в колекції. Тому, якщо хотіли цю олію-тінт і чекали від долі сигналів можна сміливо брати колір, який вам буде більше до вподоби❤️

До зустрічі в нових дописах та луксах 😘 PS: не дивлячись на те, що написано "Plumping" - він не пече губи. Тільки глянцем робиться ефект плампінгу