Sofiia Ts

Гель для брів Joko Blend Lamination Brow Fix Keratin Gel

Гель для брів Joko Blend Lamination Brow Fix Keratin Gel

Всім привіт, я як власниця густих неслухняних брів, не могла не оминути новинку від українського бренду Joko Blend 🤍

Його особливість в тому, що крім заданої функції фіксації, він має доглядові компоненти, які зроблять волоски міцніші 💪

Гель упакований в окрему коробку, на якій вказані всі деталі про даний продукт. Сам засіб має рожевий матовий стильний флакон, який приємно тримати в руках. Щіточка схожа до таких, як в тушів для вій, проте вона жорстка, що дозволяє захопити всі волоски. Засобу набирається середньо, текстура досить ріденька.

Що мене вразило, так це аромат. Я перший раз користуюсь гелем, який гарно пахне 💖 Нагадує аромат фіксувальних засобів для волосся, проте з фруктовими солодкими нотами. Я такі аромати дуже люблю 😄

Приступаєм до укладки. Я по старій схемі, наношу і лишаю десь на 5 хв застинути. Фіксація середня, тримало брови десь півдня. Тут величезний плюс того, що гель фіксує дуже натурально, брови ніби візуально стали густіші, розділив усі волоски. Лишається матовий фініш.

Переважно в декоративці я рідко аналізую склад, але тут я не могла, бо компоненти тут доглядові:

Aqua (Water), PVP, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ethanolamine, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate.

Гель на основі води та часто застосованим компонентом PVP для укладки волосся. А також містить гліцерин, гідролізований кератин та касторову олію. Ці складники пом'якшують волосину для легкого її укладання, з часом зміцнюючи її.

Хто шукає гель для брів на кожен день для натурального матового ефекту вкладання, то це саме він! 🙌 Мої брови він приборкав на 8/10, і це дуже крутий результат 🔥 Плюс це доповнено шикарним ароматом, який робить цей процес дуже приємним.