Iryna Koval

HEDONIC CLEAR BROW GEL

HEDONIC CLEAR BROW GEL
HEDONIC CLEAR BROW GEL
HEDONIC CLEAR BROW GEL

Засобів для брів ніколи не буває забагато, тому я вирішила спробувати абсолютний бестселер бренду - HEDONIC CLEAR BROW GEL.

Я довіряю свої брови лише Hedonic. Раніше я вже писала детальний огляд про гель для брів з екстра-сильною фіксацією - https://club.makeup.com.ua/post/28191/

Дизайн HEDONIC CLEAR BROW GEL, як і всіх засобів бренду, захоплює своєю естетикою. Рожевий, не прозорий флакон прикрасить будь-яку косметичку і стане вишуканим та корисним подарунком.

HEDONIC CLEAR BROW GEL

Гель універсальний - прозорий, без запаху.

Щіточка досить цікава - вона не маленька, як зазвичай у подібних засобах. Тут повноцінна велика щіточка з мікрощетинками. Незважаючи на її розмір, вона виграє у плані зручності. Нею можна прочесати всі волосинки - і довгі, і короткі, не зачепивши зайвого і не торкаючись шкіри.

Для ефекту ламінування і сильнішої фіксації я спочатку зачісую брови гелем донизу, а потім знову набираю продукт на щіточку і вкладаю в потрібному напрямку до висихання.

Для легкої фіксації та слухняних брів достатньо набрати гель на пензлик один раз, для густіших - два-три рази.

Гель справді має сильну фіксацію без склеювання, не обсипається протягом дня. У складі крім інгредієнтів, що фіксують, є і корисні компоненти: олія аргани та екстракт реп'яха, які доглядають за бровами та відповідають за зволоження волосків, збільшення їх міцності та еластичності.

HEDONIC CLEAR BROW GEL - мій секрет ідеальних брів! Гель миттєво змінює макіяж, роблячи брови бездоганними та природними.