krislemly

Joko Blend | Крем-батер для тіла

Joko Blend | Крем-батер для тіла

Я дуже люблю різні засоби для тіла, у тому числі формат крем-баттера вважаю вкрай комфортним у використанні. Мені дуже полюбився батер для тіла від Joko Blend з ароматом кавуна, що просто не змогла втриматись від ще однієї баночки з цієї серії тільки вже з ароматом грейпфрута. Про нього і розповім детальніше.

Joko Blend | Крем-батер для тіла

Засіб знаходиться в невеликій баночці з кришкою, що відкручується. На баночці знаходяться наклейки з назвою бренду та основною інформацією про продукт. При відкручуванні кришки, ми знаходимо захисну мембрану.

Консистенція баттера щільна, збита, скоріше кремова, ніж олійна. Текстура однорідна, форму тримає, не розтікається, жодних частинок або вкраплень у собі немає.

Віддушка дуже приємна, солодкувата, мені нагадує фруктовий йогурт. Запах зовсім не хімозний, легкий та приємний. Спочатку прям добре відчувається на шкірі, але буквально через пів години запах вивітрюється.

Батер я використовую одразу після душу. Набираю невелику порцію та наношу на шкіру. Під впливом тепла крем-баттер підтає і починає легше розподілятися.

Під час нанесення відчувається масляниста основа баттера, він непогано ковзає, але швидко вбирається і зовсім не залишає відчуття липкості.

Мені дуже подобається як виглядає шкіра після нього, зникає відчуття стягнутості та сухості шкіри, повертається приємне відчуття комфорту зволоженої шкіри. Особливо добре це відчувається якщо наносити крем-баттер на вологу шкіру відразу після душу. Місцями на шкірі в мене бувають сухі ділянки з лущенням, після використання цього батера ці проблеми звелися до 0.

До речі, витрата виходить дуже економічна. Для однієї процедури мені вистачає приблизно такої кількості як на фото зверху.

Загалом, крем-батер для тіла Joko Blend Grapefruit Body Butter мені сподобався. Він дуже приємний у використанні та дає чудовий ефект.