Mermade

Вітаємо з днем Матері!

Вітаємо з днем Матері!

Сьогодні маленьке, але надзвичайно тепле свято...… Сьогодні кожна донька або синочок дякують мамі за її ніжні обійми, турботу, ласку, корисні поради та підтримку.

Недоспані ночі, коли ви були маленькими, хвилюючі моменти підліткових років та переживання, коли ви вже стали дорослими - все це надзвичайно важка праця, яка допомагала вам рости, розвиватися та вберігала від хибних рішень. А той її шок коли ви зробили перший пірсинг або тату, ці емоції просто незабутні. Та скоріш за все, зараз ви радитесь з мамою, який новий малюнок вибрати або яку сережку обрати в ніс. Де б ми не були, мами - наша найбільша підтримка і найкращі друзі. Їхнє тепло, любов і турбота завжди надають нам сил і натхнення. День Матері - це чудова нагода сказати їм "дякую" за все, що вони роблять для нас. Тому ми щиро дякуємо всім матерям, які вкладають усю свою силу, безмежну любов та мудрість у виховання дітей.

Якщо ви ще не встигли привітати свою найріднішу, то зараз саме час взяти телефон, набрати номер та подякувати їй просто за те, що вона є.