Annet🦄

Викидушки квітня

Викидушки квітня

Всім привіт! Давно не була в ефірі і того одразу до справи - до порожніх пляшечок і тюбіків. Їх назбиралося за ці місяці багацько. Того допис буде величенький.

Почну з умивачок: Nuxe Reve de Miel Face Cleansing And Make-Up Removing Gel цей гель для вмивання я отримала в наборі пробничків. Взагалі не моя історія - має дивний (як на Nuxe) аромат, в'язку консистенцію. Не можу рекомендувати купляти повну версію.

Paula's Choice - Clear - Pore Normalizing Cleanser - ядрьоний гель для вмивання - вимиває до скрипу. Мікробіом був у шоці, я також. Для комбінованої шкіри без особливих проблем, мабуть, не рекомендую. А ось для жирної чи проблемної можна спробувати. Однак дуже раджу пошукати таку ж мініатюру і зробити затест перед великою покупкою.

Закінчилися два продукти від Kerastase, які я отримала ще у подарунковому боксику: Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kerastase Premiere та Декальцинуючий шампунь-ванна для відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kerastase Premiere Decalcifying Repairing Shampoo. Волосся м'якеньке, блискуче, дуже приємне на дотик та запах від цих засобів - ось тут є фотки: https://club.makeup.com.ua/post/32929/, проте для мене ціна на ці продукти є високою.

Підтягувальний крем для повік з пептидами й центелою Purito Centella Green Level Eye Cream ідеально підійде красунь до 30 рочків. Дарує шкірі легке приємне зволоження. Я люблю більш важкі засоби, дія яких триватиме до ранку. Ось тут я детально порівнювала пуріто із іншим класним кремом: https://club.makeup.com.ua/post/27713/

Легесенький зволожувальний крем A'pieu Madecassoside Moisture Gel Cream - підкорив моє серденько. З ледь помітним запахом трав. Шкіру гарно зволожує - вона трошки волога після нього, проте немає липкості. На вечір я люблю такі текстури. Гарне зволоження на ранок і відсутність "сюрпризів" у виглядів запалень. Пори не забиває. Користувалася із задоволенням. Трошки мені нагадує Безолійний зволожувальний лосьйон Cosrx Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap, але дає ще більше зволоження.

Шампунь, бальзам-ополіскувач, гель для душу для чоловіків 3 в 1 "Свіжість з крижаним ментолом" від Clear став справжньою знахідкою. Чоловіку його вистачило на рік! Свіжий аромат і 3 в 1 - ну що ще треба для щастя?

Маленька зубна паста "Відбілювальна м'ята для курців" Marvis Smokers Whitening Mint гарно очищує, проте замало свіжості від неї. У голубенької набагато приємніший присмак.

Маска з чайним деревом для шкіри голови La'dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack колись стала дуже вдалим рішенням від свербіння шкіри голови. Досі хочу купити повнорозмірну версію цієї маски і планую це зробити одразу по завершенні наявних продуктів. Рекомендую для всіх у кого подразнюється шкіра голови, є свербіж і усі ці неприємні відчуття, бо ця маска дала мені реальне полегшення.

Про цю крихітку танучий бальзам для зняття макіяжу Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm Original я писала окремий допис https://makeup.com.ua/ua/product/790906/#campaign=club-post-28723 і в мене вже є у заначці вже стоїть найбільша банка цього засобу з існуючих - 180 мл. А це я вам скажу показник. Дуже мені сподобалося таке ніжне і якісне очищення. Хотіла б спробувати ще умивачку цього ж бренду.

Про скраб для тіла Fresh Juice Chocolate and Marzipan, який я назвала Шоколадне СПА за вартістю чашки кави, я теж писала і нахвалювала https://club.makeup.com.ua/post/25763/. Але після челенджу #donotdothat зрозуміла, що завеликі скрабуючі частинки можуть призвести до куперозу... Хтось у курсі - він буває на ногах? Бо маленьку судинну павутинку я почала помічати і якось не дуже хотілося б щоб це прогресувало. Тому шукатиму більш м'які текстури.

Carmex Lip Balm Бальзам-стік для губ "Швидка допомога" - у мене був зі смаком полунички. Для тих, хто не вірить, що ці бальзами колись закінчуються - ось доказ. Ментоловий присмак у роті мені вже дуже надоїв, тому думаю, що ера кармексів особисто для мене закінчилася.

Тонесеньку і дуже зручну підводку-фломастер для очей NYX Professional Makeup Epic Ink Liner я викидаю через 2 роки !!! користування не тому, що вона засохла. Просто уявіть підводка, яка класно малювала стрілки 2 роки. Я сама в шоці. Так ось наразі вона почала трохи розтікатися і тому я її викидаю. Але яку підводку я куплю іншого разу? Правильно - саме цю❤️, бо це любов.

Взяла на пробу Очищувальну гідрофільну олію Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil, бо побачила у рілз, що нанісши на суху шкіру і зробивши масаж 3 хвилини можна позбутися чорних сальних ниток на носі. Експеримент вдався - нитки реально посвітлішали! Так що можна купляти.

Пробник Тонеру для підтримки мікробіому шкіри з екстрактом центели азійської і рисом Hollyskin Rice Touch мені дістався у подарунок до замовлення. Тонер має приємний аромат (його аж забагато), але я не дуже люблю додаткові спецефекти після користування тонером. А тут я відчула ніби припудреність на шкірі. І це було якесь дивне відчуття - особисто мені не сподобалося.

Маска для інтенсивного відновлення волосся Mr.Scrubbe Repair Care Hair Mask не справила на мене ніякого враження. Можливо через замалий об'єм, можливо через недостатнє живлення і зволоження мого сухого волосся. Знаю набагато приємніші продукти за цю ціну.

За пробник Пом'якшувального тонера для обличчя Klairs Supple Preparation Unscented Toner дякую нашій щедрій красуні Пришелець Ольга. Про цю фірму
я нічого не чула. Тонер класний - нічим не пахне, балансує мікробіом та глибоко зволожує. Без вагань додала собі в обране.

Фух, ну ось всі продукти! Якісь повторю, якісь ніколи.

Поділіться, чи є серед цього добра ваші улюбленці або бажанки?

Викидушки квітня